stamboomgids

Familienamen » H

Websites 931 - 940 van 1089:

Stamboom Van den Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoek

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van den Hoek, Van den Hoeck, Adams, Van Boxtel, Gielis, Hendriks, Van Broekhoven, Huijbregts, Vugs en Haans.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoff

Een publicatie door Philip van den Hoff met gegevens over oa. de families Van den Hoff, Griekspoor, Denkers, Struik, Van Aalst, Van Nassauw, Sleeman, Majoor, Van den Eijkhof en De Bruijn.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoogen en Kuipers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoogen-en-kuipers

Een genealogische publicatie door Sjaak vd Hoogen met gegevens over onder andere de families Van Loon, Kuijpers, Kuipers, Hoogen, Kuypers, Cuijpers, Wijst, Kersten en Peijnenburg.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hout

Een publicatie door Harry van den Hout met gegevens over oa. de families Hout, van den, Zacht, Gestel, van, Brekelmans, Houdt, van den, Oerle, van, Beurden, van, Donders en Donders.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hul - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hul

Een genealogische publicatie door Roelof van Beek met gegevens over onder andere de families Van den Hul, Dorresteijn, Verkerk, Haanschoten, Lam, Van Maaren, Spelt, Ten Have en Klein.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hurck-Thomassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hurck-thomassen

Een publicatie door E.H.C van den Hurck met gegevens over oa. de families Van den Hurck, Van Drunen, Thomassen, Van Laak, Korthout, Kivits, De Graaf, Den Otter en Den Otter.


Screenshot van website

Stamboom Van der Haegen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-haegen

Een publicatie door Darwin van der Haegen met gegevens over oa. de families Van der Haegen, Van Hecke, Strooband, Van den Linden, Wagenaer, Beart, Stamper, Hoevenagel, Mulle en Bonne.


Screenshot van website

Stamboom Van der Hak - Scheveningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-hak

Een publicatie door Nettie de Vos - van der Hak met gegevens over oa. de families De Jong, Van der Zwan, Pronk, Van der Hak, Keus, Klaui, Taal, Vrolijk, Den Heijer en Spaans.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ham - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ham

Een publicatie door Marjan Scheffel met gegevens over oa. de families Van der Ham, Renkens, Van der Kleij, Palmen, Borsboom, Van Rijn, Knijnenburg, Donners, Ruijgrok en Meijers.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ham - www.genealogieonline.nl/van-der-ham-stamboom

Een publicatie door Jenny van der Ham met gegevens over oa. de families De Bruijn, Meijs, Van der Ham, Roerbag, Bosman, Van der Lubbe, Schulte, Engelhart, Groenewegen en Wolters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws