stamboomgids

Familienamen » H

Websites 931 - 940 van 1097:

Stamboom van de familie Huf - www.genealogieonline.nl/stamboom-huf

Een publicatie door Peter Huf met gegevens over oa. de families Huf, Wubben, Huff, Fuchs, Siermann, Adam, Koch, Douwes, Flick en Van Rijckevorsel.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heurik - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heurik

Een publicatie door H.H.A. van den Heurik met gegevens over oa. de families Van den Heurik, Stijnen, Strijbos, Hendrikx (S), Kessels, Basten, Daniƫls, Verheijen, Thijssen en Leenen.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel

Een publicatie door Josephien van der Stroom - van den Heuvel met gegevens over oa. de families Van den Heuvel, Van der Linden, Van der Gouw, Loomans, De Leeuw, Rozen, Embregts, Rijken, Burnouf en Van Vessem.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/van-den-heuvel-stamboom

Een publicatie door Tamara met gegevens over oa. de families Van den Heuvel, Van Dun, Bastings, De Kok, Van Hout, Van Delde, Scheffers, Leijten, Reijnen en Hoofs.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-erwin-van-den-heuvel

Een genealogische publicatie door Erwin van den Heuvel met gegevens over onder andere de families Evert Bleijenberg, Willempje van Hoeven, Evertje Wilhelmina Bleijenberg, Evertje van de Blaak, Abraham Klaas van Den Heuvel, Hendrica Margaretha Reneman en Andries Reneman.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel & Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-brouwer

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Majoor, Smit, Willard, Bakker, Vos, Brouwer, Calis, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel-Jacobs - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-jacobs

Een publicatie door Ivo van den Heuvel met gegevens over oa. de families Van Aelst, Jacobs, Der Franken, Van den Heuvel, Van Munster [an Mhumhain], Schrijvers, Bracke, Pellegroms, Van den Broeck en Verheyen.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoek

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van den Hoek, Van den Hoeck, Adams, Van Boxtel, Gielis, Hendriks, Van Broekhoven, Huijbregts, Vugs en Haans.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoff

Een publicatie door Philip van den Hoff met gegevens over oa. de families Van den Hoff, Griekspoor, Denkers, Struik, Van Aalst, Van Nassauw, Sleeman, Majoor, Van den Eijkhof en De Bruijn.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoogen en Kuipers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoogen-en-kuipers

Een genealogische publicatie door Sjaak vd Hoogen met gegevens over onder andere de families Van Loon, Kuijpers, Kuipers, Hoogen, Kuypers, Cuijpers, Wijst, Kersten en Peijnenburg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws