stamboomgids

Familienamen » H

Websites 921 - 930 van 1027:

Stamboom Van Haeringen Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-haeringen

Een publicatie door W. van Haeringen met gegevens over oa. de families Hoek, Van Duijvenbode, Van der Wiel, Van der Plas, Schaap, Van Heeringen, De Jong, Koster, Haasnoot en Kuijt.


Screenshot van website

Stamboom Van Halm - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-halm

Een publicatie door Carl Spall met gegevens over oa. de families Van Halm, Jansen, Bast, Van der Meulen, De Visser, De Jager, Morgan, Zandstra, Vermeulen en Wildemann.


Screenshot van website

Stamboom Van Ham - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ham

Een genealogische publicatie door Bart van Ham met gegevens over onder andere de families Granzier, Sevriens, Crauwels, Sevriens, Van Ham, Lenders, Colaris, Theunissen en Cox.


Screenshot van website

Stamboom van Hamond (Maassluis 2) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-maassluis-2

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Paalvast, Vollebregt, Tetteroo, Van der Post, Pijpers, Rademaker, Esbeukman en Van Hamond.


Screenshot van website

Stamboom van Hamond (Maassluis) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-maassluis

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamond, Van Hamont, Groenendijk, Hordijk, De Vos, Nabrink, De Jongh, De Cocq en Van der Endt.


Screenshot van website

Stamboom van Hamond (Rotterdam) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond-rotterdam

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Wiebes, Van Hamond, Brussaard, De Loos, Bochove, Gleijts, Klok, De Graaf en Van der Laar.


Screenshot van website

Stamboom van Hamond (Sint-Michielsgestel, Schijndel) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamond

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamond, Van Breugel, Van Grinsven, Heesakkers, Van de Ven, Van der Steen, Willems, Vissers en Kivits.


Screenshot van website

Stamboom van Hamont (Capelle) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-capelle

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Riel, Back, De Jongh, Tale, Van Hamont, Paans, Hoornman, Klapmuts en Oerlemans.


Screenshot van website

Stamboom van Hamont (Doesburg) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-doesburg

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Brugman, Van Hamont, Van Brakel, Santbergen, Gielings, Alofs (Alefs) (Olfs), Gijlinck, Nelissen en Berndtsen.


Screenshot van website

Stamboom van Hamont (Helmond, Mierlo) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hamont-helmond-mierlo

Een genealogische publicatie door Joost van Hamont met gegevens over onder andere de families Van Hamont, Roefs, Van Luijck, Roefs (Roest), Van Hamondt, Van der Sanden, Van der Santen, Van der Linden en Van den Bergh.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws