stamboomgids

Familienamen » H

Websites 921 - 930 van 1078:

Stamboom Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/van-den-heuvel-stamboom

Een publicatie door Tamara met gegevens over oa. de families Van den Heuvel, Van Dun, Bastings, De Kok, Van Hout, Van Delde, Scheffers, Leijten, Reijnen en Hoofs.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-erwin-van-den-heuvel

Een genealogische publicatie door Erwin van den Heuvel met gegevens over onder andere de families Evert Bleijenberg, Willempje van Hoeven, Evertje Wilhelmina Bleijenberg, Evertje van de Blaak, Abraham Klaas van Den Heuvel, Hendrica Margaretha Reneman en Andries Reneman.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel & Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-brouwer

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Majoor, Smit, Willard, Bakker, Vos, Brouwer, Calis, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel-Jacobs - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-jacobs

Een publicatie door Ivo van den Heuvel met gegevens over oa. de families Van Aelst, Jacobs, Der Franken, Van den Heuvel, Van Munster [an Mhumhain], Schrijvers, Bracke, Pellegroms, Van den Broeck en Verheyen.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoek

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van den Hoek, Van den Hoeck, Adams, Van Boxtel, Gielis, Hendriks, Van Broekhoven, Huijbregts, Vugs en Haans.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoff

Een publicatie door Philip van den Hoff met gegevens over oa. de families Van den Hoff, Griekspoor, Denkers, Struik, Van Aalst, Van Nassauw, Sleeman, Majoor, Van den Eijkhof en De Bruijn.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoogen en Kuipers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoogen-en-kuipers

Een genealogische publicatie door Sjaak vd Hoogen met gegevens over onder andere de families Van Loon, Kuijpers, Kuipers, Hoogen, Kuypers, Cuijpers, Wijst, Kersten en Peijnenburg.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hout

Een publicatie door Harry van den Hout met gegevens over oa. de families Hout, van den, Zacht, Gestel, van, Brekelmans, Houdt, van den, Oerle, van, Beurden, van, Donders en Donders.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hul - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hul

Een genealogische publicatie door Roelof van Beek met gegevens over onder andere de families Van den Hul, Dorresteijn, Verkerk, Haanschoten, Lam, Van Maaren, Spelt, Ten Have en Klein.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hurck-Thomassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hurck-thomassen

Een publicatie door E.H.C van den Hurck met gegevens over oa. de families Van den Hurck, Van Drunen, Thomassen, Van Laak, Korthout, Kivits, De Graaf, Den Otter en Den Otter.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws