stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 891 - 900 van 1268:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hoeve-visch

Stamboom Hoeve-Visch

Een genealogische publicatie door Jan Hoeve met gegevens over onder andere de families Hoeve, De Vries, Visch, Janssen, Tatje, Smit, Van Kolthoorn, Van Boven en Ruiter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hoeve

Stamboom Hoeve/Sluimer/Ravestein/Vander Nat

Een genealogische publicatie door Esther Hoeve met gegevens over onder andere de families Hoeve, Ravestein, Coster, Van der Nat, Redder, Sluimer, Bos, Batstra en Kort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hoffschlag

Stamboom Hoffschlag

Een genealogische publicatie door Frans Hoffschlag met gegevens over onder andere de families Hoffschlag, Beeker, Dorsman, Jacobs, De Haan, Janssen, Spit en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hofhuizen

Stamboom Hofhuizen

Een publicatie door Domien Hofhuizen met gegevens over oa. de families Hofhuizen, Hofhuijs (Hofhuizen), Hagemeijer, Weetink, Jacobs van Balen, Schilder, Van der Lust, Kerremans, Van Zijp en Reghters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hofkens

Stamboom Hofkens

Een publicatie door Toine Hofkens met gegevens over oa. de families Daelman, Hofkens, Verhulst, Lambregts, Heufkens, Bakx, Peersman, Braak en Braak.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hofma

Stamboom Hofma

Een publicatie door Roel Hofma met gegevens over oa. de families Hofma, Van Wallinga, Van der Schoot, Blauw, Koopmans, R.hofma, Sipkema, Van der Honing, Bijker en Of Geeske Johannes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hofman-stamboom

Stamboom Hofman

Een publicatie door J.W. Hofman met gegevens over oa. de families Ter Heege, Van Hattem, Hofman, Van Broeckhuizen, Verkerk, Ter Riet, Van Schenkhof, Van Kalkeren, Van Thoor en Van Uijtrecht.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hofman

Stamboom Hofman

Een publicatie door P.C.E. Hofman met gegevens over oa. de families Hofman, Sunderman, Kuipers, Van den Boogaart, Plantenga, Neijssel, Hiddenga, Bouritius, Lagerweij en Pawlowsky.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hofman

Stamboom Hofman

Een genealogische publicatie door Gijs Hofman met gegevens over onder andere de families Hofman, Bunt, Den Hartog, Van Dijk, Boekesteijn, Brandhorst, Van Dam, Schotte en Van Vliet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hofman-uijttewaal

Stamboom Hofman-Uijttewaal

Een genealogische publicatie door Jos en Mieke Hofman Uijttewaal met gegevens over onder andere de families Hofman, Sprong, Eijssink, Uijtewaal, Wttewaal, Eijsink, Van Heesen, Uijttewaal en Maiburg.


Screenshot van website