stamboomgids

Familienamen » H

Websites 881 - 890 van 1045:

Stamboom Van 't Hof - www.genealogieonline.nl/van-t-hof-stamboom

Een publicatie door Theo van 't Hof met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van den Hof, De Hoogt, Boele, De Paauw, De Kraaij, Van 't Hoff, Verwart, Maat en Glaudeman.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Hof - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-t-hof

Een publicatie door Robin met gegevens over oa. de families Van 't Hof, Van 't Hof(f), Hage, Quist, Heijboer, Goedegebuure, Moerland, Heiboer en Heiboer.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Hof - Van de Beek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hof

Een publicatie door C.A. van 't Hof met gegevens over oa. de families Hof, van 't, Beek, van de, Aangeenbrug, Meeuwen, van, Bree, de, Moree, Snoei, Oosse en Oosse.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Hoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hoff

Een publicatie door Ronald van 't Hoff met gegevens over oa. de families Plomp, Van de Kolk, De Zwaan, Zondag, Westhuis, De Vries, Van 't Hoff, Van 't Hof, Van der Graaf en Bosch.


Screenshot van website

Stamboom Van 't Hooft & Swaalf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-t-hooft-en-swaalf

Een genealogische publicatie door Jos van 't Hooft met gegevens over onder andere de families Van Zijl, Van 't Hooft, Van Delwijnen, Schwalb, Van de Geijn, N.N, Van het Hoofd, De Bie en Van Os.


Screenshot van website

Stamboom van Ben Heisterkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ben-heisterkamp

Een genealogische publicatie door Ben Heisterkamp met gegevens over onder andere de families Heisterkamp., Ramakers., Heijnes., Van Asten., Frank., Raamaekers., Sodekampff., Ponsen. en Zonneberg..


Screenshot van website

Stamboom van de familie Hartsink - www.stamboomhartsink.nl


Screenshot van website

Stamboom van de familie Helmich - familiehelmich.webklik.nl

Al enkele jaren zijn mijn broer Henk en ik bezig met stamboom onderzoek. Onze oudste bekende stamvader, Bernardus Helmich/Helmig komt uit Oldenzaal. Hij was getrouwd met Gesina Bockhorst. Vanuit Oldenzaal is de familie uitgewaaierd over heel Nederland, van Amsterdam naar Raalte, Gramsbergen, Slagharen en naar de provincies Zeeland en Limburg. Er zijn zelfs namen bekend van familieleden die naar Indonesie zijn getrokken.


Screenshot van website

Stamboom van de Familie Helmich - familiehelmich.voorouders.net

Dit is de website van de familie Helmich. Sinds maart 2011 zijn mijn broer Henk en ik bezig om zo veel mogelijk informatie te vinden over onze voorouders. Dat is een leuke hobby. We hebben al heel veel kunnen achterhalen.Nu het op internet staat, krijgen we allerlei leuke reacties. Daar zijn we heel blij mee. We vinden het fijn als mensen ons nieuwe informatie sturen. De stamboom kan dan weer een beetje groeien.


Screenshot van website

Stamboom van de familie Huf - www.genealogieonline.nl/stamboom-huf

Een publicatie door Peter Huf met gegevens over oa. de families Huf, Wubben, Huff, Fuchs, Siermann, Adam, Koch, Douwes, Flick en Van Rijckevorsel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws