stamboomgids

Familienamen » H

Websites 881 - 890 van 1027:

Stamboom Van den Heuvel & Brouwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-brouwer

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Majoor, Smit, Willard, Bakker, Vos, Brouwer, Calis, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van den Heuvel-Jacobs - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-heuvel-jacobs

Een publicatie door Ivo van den Heuvel met gegevens over oa. de families Van Aelst, Jacobs, Der Franken, Van den Heuvel, Van Munster [an Mhumhain], Schrijvers, Bracke, Pellegroms, Van den Broeck en Verheyen.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoek

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van den Hoek, Van den Hoeck, Adams, Van Boxtel, Gielis, Hendriks, Van Broekhoven, Huijbregts, Vugs en Haans.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoff

Een publicatie door Philip van den Hoff met gegevens over oa. de families Van den Hoff, Griekspoor, Denkers, Struik, Van Aalst, Van Nassauw, Sleeman, Majoor, Van den Eijkhof en De Bruijn.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hoogen en Kuipers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hoogen-en-kuipers

Een genealogische publicatie door Sjaak vd Hoogen met gegevens over onder andere de families Van Loon, Kuijpers, Kuipers, Hoogen, Kuypers, Cuijpers, Wijst, Kersten en Peijnenburg.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hout

Een publicatie door Harry van den Hout met gegevens over oa. de families Hout, van den, Zacht, Gestel, van, Brekelmans, Houdt, van den, Oerle, van, Beurden, van, Donders en Donders.


Screenshot van website

Stamboom Van den Hurck-Thomassen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-hurck-thomassen

Een publicatie door E.H.C van den Hurck met gegevens over oa. de families Van den Hurck, Van Drunen, Thomassen, Van Laak, Korthout, Kivits, De Graaf, Den Otter en Den Otter.


Screenshot van website

Stamboom Van der Haegen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-haegen

Een publicatie door Darwin van der Haegen met gegevens over oa. de families Van der Haegen, Van Hecke, Strooband, Van den Linden, Wagenaer, Beart, Stamper, Hoevenagel, Mulle en Bonne.


Screenshot van website

Stamboom Van der Hak - Scheveningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-hak

Een publicatie door Nettie de Vos - van der Hak met gegevens over oa. de families De Jong, Van der Zwan, Pronk, Van der Hak, Keus, Klaui, Taal, Vrolijk, Den Heijer en Spaans.


Screenshot van website

Stamboom Van der Ham - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-ham

Een publicatie door Marjan Scheffel met gegevens over oa. de families Van der Ham, Renkens, Van der Kleij, Palmen, Borsboom, Van Rijn, Knijnenburg, Donners, Ruijgrok en Meijers.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws