stamboomgids

Familienamen » H

Websites 901 - 910 van 1093:

Stamboom Op de Haar - www.genealogieonline.nl/stamboom-op-de-haar

Een genealogische publicatie door H. Op de Haar met gegevens over onder andere de families Lassche, Besselink, Op de Haar, Schuurhuis, Van Os, Steffens, Meijer, Schulenberg en Beene.


Screenshot van website

Stamboom Oude Hilbert - www.genealogieonline.nl/stamboom-oude-hilbert

Een genealogische publicatie door Peter Oude Hilbert met gegevens over onder andere de families Van Ojik, Oude Hilbert, Van Ooijik, Jansen, Teesink, Koop, Knaep, Hessels en Van de Loosdrecht.


Screenshot van website

Stamboom Piet de Haan - www.genealogieonline.nl/stamboom-piet-de-haan

Een publicatie door P. de Haan met gegevens over oa. de families Klop, De Haan, Den Haan, Clop, Kooijman, Noordzij, Molenaar, Rheedijk, Van der Linden en De Winter.


Screenshot van website

Stamboom R. Huijboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-r-huijboom

Een publicatie door Rob Huijboom met gegevens over oa. de families Van der Putten, Huijboom, Koelman, Van Duffelen, Biemans, Vlug, Philippo, Pijnappels, Verheul en Van Grol.


Screenshot van website

Stamboom Reginus Johannes Horstman - home.kpn.nl/vos00546/horstman/horstman.htm


Screenshot van website

Stamboom Rob Heesters - www.genealogieonline.nl/stamboom-rob-heesters

Een publicatie door Rob Heesters met gegevens over oa. de families Heesters, Schuurmans, De Groot, Pijnenburg, Van Bergen, Van Deursen, Van Roessel, Olivier, Vugts en Van Heijst.


Screenshot van website

Stamboom Roel Hoekstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hoekstra

Een publicatie door R. Hoekstra met gegevens over oa. de families Roggeveen Adrianus, Attenhoven Maria van, Attenhoven Jan van, Hoekstra Wikke Jans, Attenhoven Leendert van, Attenhoven Jacob van, Visser Ary (Arij), Hoekstra Wikke en Hoekstra Wikke.


Screenshot van website

Stamboom Sense Hofstede - www.genealogieonline.nl/stamboom-sense-hofstede

Een genealogische publicatie door Sense Hofstede met gegevens over onder andere de families Werkman, Klip, Wieringa, Keekstra, Hofstede, Jans, Hessels, Wiersema en Merema.


Screenshot van website

Stamboom Ten Hagen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-hagen

Een publicatie door J. ten Hagen met gegevens over oa. de families Ten Hagen, Schueler, De Bas, De Surmont De Bas, Wuytiers, Blomjous, De Surmond De Bas, Cromhout, Smeele en Coymans.


Screenshot van website

Stamboom Ten Have - www.genealogieonline.nl/stamboom-ten-have

Een genealogische publicatie door D.M. ten Have met gegevens over onder andere de families Ten Have, Van Dijk, Rowaan, Eppens, Ballijns, Liefstingh, Dethmers, Van Deen en Wierenga.


Screenshot van website