stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 341 - 350 van 393:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-en-van-vliet

Stamboom Jonker en Van Vliet

Een publicatie door K.W.Jonker met gegevens over oa. de families Los, Van Vliet, Van Sijp, Griffioen, Van Veen, Jonker, Van der Woerd, De Boer, Zonneveld en Van der Woert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-fanger

Stamboom Jonker Fanger

Een genealogische publicatie door S. Jonker met gegevens over onder andere de families Fanger, Hovers, Veldkamp, Jonker, Van der Wee, Böhmer, Daemen, Reijne en Van den Brand.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-ea

Stamboom Jonker, van den Burg, Half, Mol, Schaaders, e.a.

Een publicatie door Makbouli met gegevens over oa. de families Half, Schipper, Jonker, Colijn, Meijer, Majoor, Felix, Kindt, Mol en Stoutenbeek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonkergouw

Stamboom Jonkergouw

Een publicatie door Theu Jonkergouw met gegevens over oa. de families Jonkergouw, Leenheers, Van Osch, Leupens, Van Overbeek, Van Son, Hendriks, Bultman, Leenheer en Kuipers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonkers

Stamboom Jonkers

Een publicatie door Eric Jonkers met gegevens over oa. de families Jonkers, Borreman, Van Ginhoven, Amsens, Somers, De Saedeleer, Heyns, De Backer, De Ridder en Michielsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jonkers-stamboom

Stamboom Jonkers

Een genealogische publicatie door Erwin Jonkers met gegevens over onder andere de families Roenhorst, Reugebrink, Jonkers, Kip, Jansen, Hengeveld, Teunissen, Van Grol en Voerman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonkers-verberne

Stamboom Jonkers-Verberne

Een publicatie door Ad Jonkers met gegevens over oa. de families Verberne, Jonkers, Moel, de, Boer, de, Haring, Mantel, Vink, Wit, de en Wit, de.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonkman

Stamboom Jonkman

Een publicatie door Heidi Jonkman met gegevens over oa. de families Jonkman, Van Veen, Duijn, Reichwein, Van Egmond, Bartels, Abenes, Van Graas, Swenger en Bouwmeester.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonkman-treuen

Stamboom Jonkman-Treuen

Een genealogische publicatie door Jan-Peter Jonkman met gegevens over onder andere de families Beugelink, Jonkman, Vennik, Treuen, Loos, De Lange, Wuite, Vos en Voogd.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-joon

Stamboom Joon

Een publicatie door P. Joon met gegevens over oa. de families Joon, Pieters, Van Happen, Verhappen, Henneke, Nossent, Bakker, Visser, Overdijk en Sman.


Screenshot van website