stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 331 - 340 van 393:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jong-en-de-wildt

Stamboom Jong en De Wildt

Een publicatie door Marja Jong met gegevens over oa. de families Van de Grint, De Wildt, Pellenders, Van der Mee, Verhoeven, Lijtens, Leijtens, Muscus, De Leeuw en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jong-van-der-gragt

Stamboom Jong-van der Gragt

Een genealogische publicatie door Dick Jong met gegevens over onder andere de families Bakker, Oud, Jong, Groot, Ligthart, De Boer, Koedooder, Molenaar en Laan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongepier

Stamboom Jongepier

Een publicatie door A.T.J. Jongepier met gegevens over oa. de families Jongepier, Potkamp, Sel, De Groot, Melse, De Blauw, Bos, Drooglever en Drooglever.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongerius

Stamboom Jongerius

Een publicatie door Ine Coumou met gegevens over oa. de families Jongerius, Jungerius, Agterberg, Pot, Koot, Van Soestbergen, Van Nooy, De Rijk, Van Zijl en De Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongman-van-weert-menger-kooij

Stamboom Jongman, van Weert, Menger & Kooij

Een genealogische publicatie door Johan Jongman met gegevens over onder andere de families Jongman, Menger, Jonkman, Weert, Vries, Lassche, Rozeboom, Zandbergen en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jonker-stamboom

Stamboom Jonker

Een publicatie door Johan Jonker met gegevens over oa. de families Jonker, Hartman, Franke, Hart, Van Markensteijn, Bette, Groenendijk, Kievit, Van den Doel en Zwerus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker

Stamboom Jonker

Een publicatie door Hendrik Willem Jonker met gegevens over oa. de families Mos, Jonker, Boer, Jeurink, Schippers, Steegen, Weerman, Ramaker, Berends en Stegen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_jonker

Stamboom Jonker

Een genealogische publicatie door Jeroen Jonker met gegevens over onder andere de families Jonker, Kapitein, Smit en Van der Putte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jonker_stamboom

Stamboom Jonker

Een genealogische publicatie door Gert Jonker met gegevens over onder andere de families Jonker, Bedorf, De Ruiter, Hulstein, Hemsen, Mulder, Van den Esschert, Bakker en De Bruin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-en-boers

Stamboom Jonker en Boers

Een genealogische publicatie door Martien Jonker met gegevens over oa. de families Boers, Jonker, Van der Meer, Kulk, Dekker, Hoek, Schaap, Van Rhijn en Van Rhijn.


Screenshot van website