stamboomgids

Familienamen » J

Websites 311 - 320 van 342:

Stamboom Juch - www.genealogieonline.nl/stamboom-juch

Een publicatie door F.J.W. Juch met gegevens over oa. de families Juch, Visser, De Vries, Goosen, Van den Engel, Goedhart, Kappers, Voogt, Jüch en Goosens.


Screenshot van website

Stamboom Julius - www.genealogieonline.nl/stamboom-julius

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Julius, Voorhof, Blom, Van der Liedt (alias: Liet), Doen, Beekel, Douw, Van Taarling en Raijsig.


Screenshot van website

Stamboom Jungbeker/van den Broek - www.genealogieonline.nl/stamboom-jungbeker-van-den-broek

Een genealogische publicatie door Francine Jungbeker met gegevens over onder andere de families Bakx, Verraes, Van den Broek, Paardekam, Legierse, Jungbecker, Buijs, Van Loon en Franken.


Screenshot van website

Stamboom Junge - www.genealogieonline.nl/stamboom-junge

Een publicatie door Johanna Junge met gegevens over oa. de families Cornelis Junge, Johanna Jacoba Junge, Gerardus Van Luit, Alida Zuurendonk, Peter Boij Junge, Batje Junge, Alida Junge, Sientje Junge, Jacobus Johannes Zuurendonk en Sara Catharina Junge.


Screenshot van website

Stamboom Juriaan - www.genealogieonline.nl/stamboom-juriaan

Een publicatie door Justin van den Hoven met gegevens over oa. de families Böbs, Hoven, van den, Crom, de, Budding, Geutjes, Drijver, den, Clou, du, Ingen, van en Ingen, van.


Screenshot van website

Stamboom Jurriëns- Van Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-jurriens-van-meer

Een publicatie door Pieter Jansen met gegevens over oa. de families Van Cleef, Jansen, Klein, Adriaansen, Jurriëns, Van Oosten, Van de Westeringh, Van Meer, Stempels en Van Doorn.


Screenshot van website

Stamboom Jurritsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-jurritsma

Een publicatie door T, Jurritsma met gegevens over oa. de families Deurhof, Van der Spelt, Jorritsma, Van Koll, Van der Meer, Van der Sluis, Van Dam, Kikkert, Diepenhorst en Heijmans.


Screenshot van website

Stamboom Jurrjens - www.genealogieonline.nl/stamboom-jurrjens

Een publicatie door Fred Jurrjens met gegevens over oa. de families Jurrjens, Ernsten, Baaij, Kamp, Te, Lammers, Schneider, Dijk, Van, Willems en Willems.


Screenshot van website

Stamboom Kees Joosse - www.genealogieonline.nl/stamboom-kees-joosse

Een genealogische publicatie door Kees Joosse met gegevens over onder andere de families Muijselaar, De Roo, Muiselaar, Joosse, Beekes, De Wilde, Muijzelaar, Muizelaar en Van Gennep.


Screenshot van website

Stamboom Mark de Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-mark-de-jong

Een publicatie door M. de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Van Saksen, De Vries, Van Rome, Reij, Jans, Momber, Delfsma, Van Beieren en Verbeek.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws