stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 311 - 320 van 376:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jilesen

Stamboom Jilesen

Een publicatie door N. de Best met gegevens over oa. de families Jilesen, Renders, De Ruyter, Jansen, Barten, Cuppen, Sengers, Van Berlo, Albers en Vermeer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jilissen

Stamboom Jilissen

Een publicatie door Eric Jilissen met gegevens over oa. de families Jilesen, Verbiesen, Jilissen, Ebben, (Jilisen), Janssen, Dirkx, Kuijpers en Kuijpers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-joghems

Stamboom Joghems/Jochems

Een publicatie door Rob Joghems met gegevens over oa. de families Jochems, Mol, Joghems, Suters, Van der Weide, Bout, Taanman, Moleman, Van de Kreeke en Van Assen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-john

Stamboom John

Een publicatie door Rob P. John met gegevens over oa. de families John, Van der Genugten, Amesz, Amesz(w), Modder, Nieman, Kurz, Bakker, Van der Heyden en Loehner.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jong-en-de-wildt

Stamboom Jong en De Wildt

Een publicatie door Marja Jong met gegevens over oa. de families Van de Grint, De Wildt, Pellenders, Van der Mee, Verhoeven, Lijtens, Leijtens, Muscus, De Leeuw en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jong-van-der-gragt

Stamboom Jong-van der Gragt

Een genealogische publicatie door Dick Jong met gegevens over onder andere de families Bakker, Oud, Jong, Groot, Ligthart, De Boer, Koedooder, Molenaar en Laan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongepier

Stamboom Jongepier

Een publicatie door A.T.J. Jongepier met gegevens over oa. de families Jongepier, Potkamp, Sel, De Groot, Melse, De Blauw, Bos, Drooglever en Drooglever.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongerius

Stamboom Jongerius

Een publicatie door Ine Coumou met gegevens over oa. de families Jongerius, Jungerius, Agterberg, Pot, Koot, Van Soestbergen, Van Nooy, De Rijk, Van Zijl en De Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jongman-van-weert-menger-kooij

Stamboom Jongman, van Weert, Menger & Kooij

Een genealogische publicatie door Johan Jongman met gegevens over onder andere de families Jongman, Menger, Jonkman, Weert, Vries, Lassche, Rozeboom, Zandbergen en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jonker-stamboom

Stamboom Jonker

Een publicatie door Johan Jonker met gegevens over oa. de families Jonker, Hartman, Franke, Hart, Van Markensteijn, Bette, Groenendijk, Kievit, Van den Doel en Zwerus.


Screenshot van website