stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 441 - 450 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stambook-kuurstra

Stambook Kuurstra

Een publicatie door Bert Kuurstra met gegevens over oa. de families Kuurstra, Westerhuis, Smits, Van de Peppel, Martens, Kerkhoven, Van Uden, Reins, Van Eijsden en Jansen.


Screenshot van website

home.kpn.nl/naga

Stamboom (De) Koning

Stamboom (de) Koning


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-alida-van-kuilenburg

Stamboom Alida van Kuilenburg

Een publicatie door Bas Jansen met gegevens over oa. de families Van Ommeren, Hofman, Van Kuilenburg, Van IJzendoorn, Van Ojen, Van Arnhem, Prijs, Lodder, De Flier en Eem.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kortekaas

Stamboom Anthonius (Ton) Kortekaas

Een genealogische publicatie door Marco Kortekaas met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Van der Lans, Kester, Kortekaas, Meijer, Van Os, Van der Made, Van Kester en Oosterveer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-arij-koster

Stamboom Arij Koster

Een publicatie door Levina Koster met gegevens over oa. de families Koster, Vermast, Coster, Koppenol, Meijerman, Aalbers, Noordzij, Hollaar, Van der Steen en Verhagen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chris-kroon

Stamboom Chris Kroon

Een publicatie door Chris Kroon met gegevens over oa. de families Kroon, Peereboom, Nierop, Van der Hoef, Kooijman, Van der Van Der Hoef, Zijp, Van Essen, Van Cleef en Breedveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-christiaan-klinkhamer

Stamboom Christiaan Klinkhamer

Een genealogische publicatie door Christiaan Klinkhamer met gegevens over onder andere de families Brust, Klinkhamer, Giard, Langevoort, Veld, De Wissel, Canisius, Beuken en Schwarz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kanter

Stamboom De Kanter

Een publicatie door C.N. Cardinaal met gegevens over oa. de families De Kanter, Elenbaas, Mees, Tielenius Kruythoff, De Laat de Kanter, Rutgers van Der Loeff, Van de Poll, Van Berlekom, Van Geuns en Crommelin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keizer

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over oa. de families De Keizer, Visser, Van den Heuvel, Knulst, Ouwens, Quist, Buijser, Romers en Romers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-keizer-stamboom

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over onder andere de families De Keizer, Visser, Knulst, Van den Heuvel, Ouwens, Quist, De Keijzer, Schuller en Buijser.


Screenshot van website