stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 441 - 450 van 1097:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kortekaas

Stamboom Anthonius (Ton) Kortekaas

Een genealogische publicatie door Marco Kortekaas met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Van der Lans, Kester, Kortekaas, Meijer, Van Os, Van der Made, Van Kester en Oosterveer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-arij-koster

Stamboom Arij Koster

Een publicatie door Levina Koster met gegevens over oa. de families Koster, Vermast, Coster, Koppenol, Meijerman, Aalbers, Noordzij, Hollaar, Van der Steen en Verhagen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chris-kroon

Stamboom Chris Kroon

Een publicatie door Chris Kroon met gegevens over oa. de families Kroon, Peereboom, Nierop, Van der Hoef, Kooijman, Van der Van Der Hoef, Zijp, Van Essen, Van Cleef en Breedveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-christiaan-klinkhamer

Stamboom Christiaan Klinkhamer

Een genealogische publicatie door Christiaan Klinkhamer met gegevens over onder andere de families Brust, Klinkhamer, Giard, Langevoort, Veld, De Wissel, Canisius, Beuken en Schwarz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kanter

Stamboom De Kanter

Een publicatie door C.N. Cardinaal met gegevens over oa. de families De Kanter, Elenbaas, Mees, Tielenius Kruythoff, De Laat de Kanter, Rutgers van Der Loeff, Van de Poll, Van Berlekom, Van Geuns en Crommelin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keizer

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over oa. de families De Keizer, Visser, Van den Heuvel, Knulst, Ouwens, Quist, Buijser, Romers en Romers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-keizer-stamboom

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over onder andere de families De Keizer, Visser, Knulst, Van den Heuvel, Ouwens, Quist, De Keijzer, Schuller en Buijser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keulenaer

Stamboom De Keulenaer

Een genealogische publicatie door Hans De Keulenaer met gegevens over onder andere de families De Keulenaer, Verlaet, Claeys, Van Hoof, De Wolf, D'Hooghe, Trogh, Van de Perre en Van Bogget.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keyser

Stamboom De Keyser

Een publicatie door Guido de Keyser met gegevens over oa. de families Hofkens, Boudewijns, Geerts, Van den Broeck, Versmissen, Huybrechts, Boeren, Haneveer, Vloemans en Van Boerden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-keyser-stamboom

Stamboom De Keyser

Een genealogische publicatie door Tom De Keyser met gegevens over onder andere de families De Keyser, Van Tilborgh, Rutten, Bierten, Nys, Nunez Naya, Van Wolput, Vanaerschot en Aerts.


Screenshot van website