stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 471 - 480 van 1140:

www.genealogieonline.nl/stamboom-christiaan-klinkhamer

Stamboom Christiaan Klinkhamer

Een genealogische publicatie door Christiaan Klinkhamer met gegevens over onder andere de families Brust, Klinkhamer, Giard, Langevoort, Veld, De Wissel, Canisius, Beuken en Schwarz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kanter

Stamboom De Kanter

Een publicatie door C.N. Cardinaal met gegevens over oa. de families De Kanter, Elenbaas, Mees, Tielenius Kruythoff, De Laat de Kanter, Rutgers van Der Loeff, Van de Poll, Van Berlekom, Van Geuns en Crommelin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keizer

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over oa. de families De Keizer, Visser, Van den Heuvel, Knulst, Ouwens, Quist, Buijser, Romers en Romers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-keizer-stamboom

Stamboom De Keizer

Een genealogische publicatie door T. de Keizer met gegevens over onder andere de families De Keizer, Visser, Knulst, Van den Heuvel, Ouwens, Quist, De Keijzer, Schuller en Buijser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keulenaer

Stamboom De Keulenaer

Een genealogische publicatie door Hans De Keulenaer met gegevens over onder andere de families De Keulenaer, Verlaet, Claeys, Van Hoof, De Wolf, D'Hooghe, Trogh, Van de Perre en Van Bogget.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keyser

Stamboom De Keyser

Een publicatie door Guido de Keyser met gegevens over oa. de families Hofkens, Boudewijns, Geerts, Van den Broeck, Versmissen, Huybrechts, Boeren, Haneveer, Vloemans en Van Boerden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-keyser-stamboom

Stamboom De Keyser

Een genealogische publicatie door Tom De Keyser met gegevens over onder andere de families De Keyser, Van Tilborgh, Rutten, Bierten, Nys, Nunez Naya, Van Wolput, Vanaerschot en Aerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-keyzer-caminada

Stamboom De Keyzer - Caminada

Een publicatie door Richard de Keyzer met gegevens over oa. de families Caminada, Hoefsloot, Wolterbeek, Simonis, Keijzer, de, Weert, van, Catz, van, Noort, van en Noort, van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kieviet

Stamboom De Kieviet

Een publicatie door Margrete De Jager-Odgaard met gegevens over oa. de families De Coole, Van Asch (Van As), Nix, Van Santen (Santhen), De Kieviet (Kievit), Van Dijk (Plas), Spinhoven, Van Lakerveld, Meilink en Van Middeldijk (Wijk).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kiewit

Stamboom De Kiewit

Een publicatie door A de Kiewit met gegevens over oa. de families De Kiewit, Kievit, Kievith, Kievit(H), Van der Lingen, Van der Ende, Van Dijk, Schoenmaker, Van Hattum en Burgers.


Screenshot van website