stamboomgids

Familienamen » K

Websites 471 - 480 van 1036:

Stamboom De Koning - www.genealogieonline.nl/de-koning-stamboom

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families De Koning, Schoonhoven, Hoogvliet, Clement, Petie, Spoeltman, Stevens, Huismans, Havermans en Kromschee (Krumscheid).


Screenshot van website

Stamboom de Koning - www.addekoning.nl

Stamboom families de Koning (Culemborg); Wildschut (den Haag, Utrecht, Zeist); Cats (Friesland) en Mesken (Drenthe)


Screenshot van website

Stamboom De Koning - www.genealogieonline.nl/stamboom-femke-de-koning

Een publicatie door Femke de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, De Coninck, Hopstaken, Heijnen, Simons, Aertssen, Van der Velden, Van Alphen, Snels en Bruren.


Screenshot van website

Stamboom De Koning - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning

Een publicatie door J. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kranendonk, Den Hoed, Reijerkerk, Van der Vlies, Urff, Lodder, Van 't Hof, Zevenbergen en Dortmont.


Screenshot van website

Stamboom De Koning - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-koning

Een publicatie door S.H. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Van Zelf, Tiggeler, De Heij, Pompe, Willemse, Van Swieten, Van der Lubbe, Van der Drift en Derksen.


Screenshot van website

Stamboom De Koning - Van der Klugt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-van-der-klugt

Een genealogische publicatie door Rob de Koning met gegevens over onder andere de families Ligtvoet, De Koning, Van der Klugt, Maaskant, Van der Ree, Van Leeuwen, Maas, Reijnhart en Hopman.


Screenshot van website

Stamboom de Koning / Koningen - www.dijstrtm.nl/dekoning

De stamboom de Koning / Koningen vindt zijn oorsprong in Aalsmeer. Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer, Amstelveen, Roelofarendsveen en Leimuiden. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. Koningh, geboren vóór 1645. Zijn partner is onbekend. Hij kreeg 7 kinderen. Rond 1800 ontstond binnen één gezin een verbastering van de naam. De meeste kinderen kregen de achternaam "de Koning", Één zoon kreeg de achternaam "Koningen", waardoor uit de stamboom de Koning een nieuwe tak "Koningen" ontstond.


Screenshot van website

Stamboom De Koning/Koningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-koningen

Een publicatie door D. Dijst met gegevens over oa. de families De Koning, Koningen, Van der Meer, Van Groningen, Koek, Turk, Buis, Verbeek, Jongkind en Van den Berg.


Screenshot van website

Stamboom De Koster - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koster

Een publicatie door Jolanda de Koster - van den Berg met gegevens over oa. de families De Koster, Van Wijk, Den Hartog, Sterk, De Jong, Gonlag, Van Diest, Veen, Mooring en Sterrenburg.


Screenshot van website

Stamboom De Koster/Lenten - Delft - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koster-lenten-delft

Een publicatie door Jolanda de Koster - van den Berg met gegevens over oa. de families De Koster, Lenten, Den Hartog, Van Wijk, Sterk, Smit, De Jong, Van Diest, Gonlag en Veen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws