stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 491 - 500 van 1144:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koninck-pildaer

Stamboom De Koninck - Pildaer

Een genealogische publicatie door Wendy De Koninck met gegevens over onder andere de families De Koninck, Van Nieuwenhuyze, De Smedt, Van Gucht, De Ridder, Cooreman, (H)amelinckx, Dierick en Ghyssens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cg-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door C.G. de Koning met gegevens over oa. de families Datema (Noord Groningen), Rijnsdorp (Delfshaven), Van der Veeke (omgeving Moerdijk), De Koning (Wilnis en Rotterdam), Cleij, Fronik (Wilnis en Mijdrecht) en Pehlig.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-koning-stamboom

Stamboom De Koning

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families De Koning, Schoonhoven, Hoogvliet, Clement, Petie, Spoeltman, Stevens, Huismans, Havermans en Kromschee (Krumscheid).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-femke-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door Femke de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, De Coninck, Hopstaken, Heijnen, Simons, Aertssen, Van der Velden, Van Alphen, Snels en Bruren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door J. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kranendonk, Den Hoed, Reijerkerk, Van der Vlies, Urff, Lodder, Van 't Hof, Zevenbergen en Dortmont.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door S.H. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Van Zelf, Tiggeler, De Heij, Pompe, Willemse, Van Swieten, Van der Lubbe, Van der Drift en Derksen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-van-der-klugt

Stamboom De Koning - Van der Klugt

Een genealogische publicatie door Rob de Koning met gegevens over onder andere de families Ligtvoet, De Koning, Van der Klugt, Maaskant, Van der Ree, Van Leeuwen, Maas, Reijnhart en Hopman.


Screenshot van website

www.dijstrtm.nl/dekoning

Stamboom de Koning / Koningen

De stamboom de Koning / Koningen vindt zijn oorsprong in Aalsmeer. Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer, Amstelveen, Roelofarendsveen en Leimuiden. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. Koningh, geboren vóór 1645. Zijn partner is onbekend. Hij kreeg 7 kinderen. Rond 1800 ontstond binnen één gezin een verbastering van de naam. De meeste kinderen kregen de achternaam "de Koning", Één zoon kreeg de achternaam "Koningen", waardoor uit de stamboom de Koning een nieuwe tak "Koningen" ontstond.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-koningen

Stamboom De Koning/Koningen

Een publicatie door D. Dijst met gegevens over oa. de families De Koning, Koningen, Van der Meer, Van Groningen, Koek, Turk, Buis, Verbeek, Jongkind en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kort-kamp-dassen

Stamboom De Kort - Kamp - Dassen

Een genealogische publicatie door Koen de Kort met gegevens over onder andere de families De Kort, Dassen, Ephraim, Butterman, De Vos, Borghart, Van Gent, Kemmen en Breithaupt.


Screenshot van website