stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 461 - 470 van 1097:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kok-brok

Stamboom de Kok Brok

Een genealogische publicatie door Rien de Kok met gegevens over onder andere de families Brok, De Kok, Jansen, Verhoeven, De Cocq (Kok), Schapendonk, Van Berkel, De Cocq en Krijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kok-van-de-wetering

Stamboom De Kok-van de Wetering

Een genealogische publicatie door H.B. de Kok met gegevens over onder andere de families De Kok, Waterkamp, Antonides, Van de Wetering, Eilander, Bijsterbosch, Waaijenberg, Jager en Mulder.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-bommelerwaard

Stamboom De Koning

Een publicatie door Piet de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Groeneveld, Vos, Bouman, Koninck, Van Hees, Van Genderen, Maclean, Van Duijnen en Kraay.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cg-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door C.G. de Koning met gegevens over oa. de families Datema (Noord Groningen), Rijnsdorp (Delfshaven), Van der Veeke (omgeving Moerdijk), De Koning (Wilnis en Rotterdam), Cleij, Fronik (Wilnis en Mijdrecht) en Pehlig.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-koning-stamboom

Stamboom De Koning

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families De Koning, Schoonhoven, Hoogvliet, Clement, Petie, Spoeltman, Stevens, Huismans, Havermans en Kromschee (Krumscheid).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-femke-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door Femke de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, De Coninck, Hopstaken, Heijnen, Simons, Aertssen, Van der Velden, Van Alphen, Snels en Bruren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door J. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kranendonk, Den Hoed, Reijerkerk, Van der Vlies, Urff, Lodder, Van 't Hof, Zevenbergen en Dortmont.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door S.H. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Van Zelf, Tiggeler, De Heij, Pompe, Willemse, Van Swieten, Van der Lubbe, Van der Drift en Derksen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-van-der-klugt

Stamboom De Koning - Van der Klugt

Een genealogische publicatie door Rob de Koning met gegevens over onder andere de families Ligtvoet, De Koning, Van der Klugt, Maaskant, Van der Ree, Van Leeuwen, Maas, Reijnhart en Hopman.


Screenshot van website

www.dijstrtm.nl/dekoning

Stamboom de Koning / Koningen

De stamboom de Koning / Koningen vindt zijn oorsprong in Aalsmeer. Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer, Amstelveen, Roelofarendsveen en Leimuiden. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. Koningh, geboren vóór 1645. Zijn partner is onbekend. Hij kreeg 7 kinderen. Rond 1800 ontstond binnen één gezin een verbastering van de naam. De meeste kinderen kregen de achternaam "de Koning", Één zoon kreeg de achternaam "Koningen", waardoor uit de stamboom de Koning een nieuwe tak "Koningen" ontstond.


Screenshot van website