stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 461 - 470 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-klepper

Stamboom de Klepper

Een genealogische publicatie door Jan de Klepper met gegevens over onder andere de families Falter, Van der Ploeg, De Klepper, Schröder, Van de Ploeg, Beitschat, Kamerling, Bouwmeester en De Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-klerk

Stamboom De Klerk

Een publicatie door Kees Blauwhof met gegevens over oa. de families Van der Klerk, De Klerk, D' Hane, Groot De, Groenendijk, De Bruijn, Blauwhof, Heemskerk en Heemskerk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-knijff

Stamboom De Knijff

Een publicatie door Anneke de Knijff met gegevens over oa. de families De Knijff, Ossevoort, Lit (Lith), Sneeuw, Hilgers, De Pater, Spruit, Gerritzen, Seemann en Der Nederlanden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kok-brok

Stamboom de Kok Brok

Een genealogische publicatie door Rien de Kok met gegevens over onder andere de families Brok, De Kok, Jansen, Verhoeven, De Cocq (Kok), Schapendonk, Van Berkel, De Cocq en Krijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-kok-van-de-wetering

Stamboom De Kok-van de Wetering

Een genealogische publicatie door H.B. de Kok met gegevens over onder andere de families De Kok, Waterkamp, Antonides, Van de Wetering, Eilander, Bijsterbosch, Waaijenberg, Jager en Mulder.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning-bommelerwaard

Stamboom De Koning

Een publicatie door Piet de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Groeneveld, Vos, Bouman, Koninck, Van Hees, Van Genderen, Maclean, Van Duijnen en Kraay.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cg-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door C.G. de Koning met gegevens over oa. de families Datema (Noord Groningen), Rijnsdorp (Delfshaven), Van der Veeke (omgeving Moerdijk), De Koning (Wilnis en Rotterdam), Cleij, Fronik (Wilnis en Mijdrecht) en Pehlig.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-koning-stamboom

Stamboom De Koning

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families De Koning, Schoonhoven, Hoogvliet, Clement, Petie, Spoeltman, Stevens, Huismans, Havermans en Kromschee (Krumscheid).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-femke-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door Femke de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, De Coninck, Hopstaken, Heijnen, Simons, Aertssen, Van der Velden, Van Alphen, Snels en Bruren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-koning

Stamboom De Koning

Een publicatie door J. de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kranendonk, Den Hoed, Reijerkerk, Van der Vlies, Urff, Lodder, Van 't Hof, Zevenbergen en Dortmont.


Screenshot van website