stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 941 - 950 van 1107:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuijp-of-kuyp

Stamboom Kuijp of Kuyp

Een publicatie door Richard C. van Holtz met gegevens over oa. de families Kuijp, Le Roux, Elgenhuizen, Van den Bossche, Wiederhold, Honig, Brookman, Brocx, Bowles en Schumann.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuijper

Stamboom Kuijper

Een publicatie door Rob Kuijper met gegevens over oa. de families Jansen, Schrooten, Henkes, Westphal, Bloemsma, Hendriks, De Wilde, Iburg, Van der Voort en Overweel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuijpers-van-wetten

Stamboom Kuijpers / Van Wetten

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Van Wetten, Kuijpers, Van Loon, Van de Pol, Van Litsenborgh, Schoonis, Ooms, Van Gestel, Jansen en Nouwens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuijstermans

Stamboom Kuijstermans, Mies, van Westhreenen, Herlaar/Davelaar

Een publicatie door Lilian Kuijstermans met gegevens over oa. de families Kuijstermans, Costermans, Mies, Van Westhreenen, Davelaar, Martina, Mijs, Van Westrenen, Braat en Antens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuijten

Stamboom Kuijten

Een genealogische publicatie door Rene S. Kuijten met gegevens over onder andere de families Kuijten, Ton, Van Bogerijen, Van Burken, Van der Poel, Van Ginkel, Middelhoven, Van Broekhuysen en Wanner.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiken

Stamboom Kuiken

Een publicatie door Richard Kuiken met gegevens over oa. de families Kuiken, Kuijken, Zorn, Cuijcken, De Vries, Schat, Tilburgs, De Jong, Wassenaar en De Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiken-geleynse

Stamboom Kuiken en Geleynse

Een publicatie door D.J. Kuiken met gegevens over oa. de families Wassenaar, Kuiken, Geleynse, Smoker, Wassenaer Van, Vries De, Dijkman, Nellen Van, Bijlsma en Bouman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuikhoven

Stamboom Kuikhoven

Een publicatie door H. Kuikhoven met gegevens over oa. de families Heida, Kuikhoven, Kuijkhoven, Van den Berg, Hoekstra, Bree, Waterreus, De Jong, Nijenhuis en Tijsmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuilenberg

Stamboom Kuilenberg

Een publicatie door Huub Kuilenberg met gegevens over oa. de families Kuilenberg, Leemker, Rinket, Culenberg, Broek Van Den, Boelens, Rozee, Feldhaus, Dames en Kloosterman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kuiper

Stamboom Kuiper

Een publicatie door Peter Kuiper met gegevens over oa. de families Swaak, Kuiper, Posthumus, Visser, Piek, Wiersma, Stuut, Tel en Tel.


Screenshot van website