stamboomgids

Familienamen » K

Websites 941 - 950 van 1085:

Stamboom Kuperus - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuperus

Een genealogische publicatie door Harrie van den Tillaar met gegevens over onder andere de families Van Keimpema, Kuperus, Wybrands, Pieters, Zwart, Schellingauw, Okkes, Janzen en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Kurvers - www.genealogieonline.nl/stamboom_kurvers

Gegevens over oa. de families Scheffer, Pijpers, Kurvers, Kroeders, Bakker, Kiela, Van den Berg, Den Haan, Van Duyn en Verbeek.


Screenshot van website

Stamboom Kurvers - www.genealogieonline.nl/stamboom-kurvers

Een publicatie door Richard Kurvers met gegevens over oa. de families Kurvers, Ramakers, Hendrikx, Derksen, Proosten, Janssen, Beurskens, , en .


Screenshot van website

Stamboom Kuster, Schwartz - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuster

Een publicatie door A.G.M. Kuster met gegevens over oa. de families Kuster, Koster, Majoor, Herzl, Jansen, Fleuren, Meijer, Munninghoff en Munninghoff.


Screenshot van website

Stamboom Kusters & Menten - www.genealogieonline.nl/stamboom-kusters-en-menten

Een genealogische publicatie door Jos Kusters met gegevens over onder andere de families Beaujean, Kusters, Custers, Menten, Feron, Moonen, Banens, Heuts en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Kuurstra en Gordijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn

Een publicatie door Nienke Kuurstra met gegevens over oa. de families Gordijn, Leijen, Kortüm, Kraan, Kuurstra, Minnebo, Van Veen, Van Landeghem, Coomans en De Groot.


Screenshot van website

Stamboom Kuyten - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuyten

Een publicatie door Maurice Kuyten met gegevens over oa. de families Kuyten, Kuiten, Van Neerven, Lutters, Adams, Van Hoek, Strijbosch, Pluijm, Van Dijk en Verhagen.


Screenshot van website

Stamboom Kwatta - www.genealogieonline.nl/stamboom-kwatta

Een publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over oa. de families Overing, Van Iersel, Palm, De Beer, Neijens, Van den Berg, De Bok, Fievéz, Pijper en Dalhuisen.


Screenshot van website

Stamboom Kwint - www.genealogieonline.nl/stamboom-kwint

Een publicatie door E.A. Kwint met gegevens over oa. de families Kwint, De Munck, Quint, Hofman, De Ridder, Scager, Schuller, Den Daas, Van der Stroom en Van der Renst.


Screenshot van website

Stamboom Kyndt - www.genealogieonline.nl/stamboom-kyndt

Een publicatie door Rony Kyndt met gegevens over oa. de families Kyndt, Ruysschaert, Eeckhout, Dierckens, Van de Capelle, Lievens, Kindt, De Mulder, Derre en Kynt.


Screenshot van website