stamboomgids

Familienamen » K

Websites 911 - 920 van 1040:

Stamboom Kuurstra en Gordijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn

Een publicatie door Nienke Kuurstra met gegevens over oa. de families Gordijn, Leijen, Kortüm, Kraan, Kuurstra, Minnebo, Van Veen, Van Landeghem, Coomans en De Groot.


Screenshot van website

Stamboom Kuyten - www.genealogieonline.nl/stamboom-kuyten

Een publicatie door Maurice Kuyten met gegevens over oa. de families Kuyten, Kuiten, Van Neerven, Lutters, Adams, Van Hoek, Strijbosch, Pluijm, Van Dijk en Verhagen.


Screenshot van website

Stamboom Kwatta - www.genealogieonline.nl/stamboom-kwatta

Een publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over oa. de families Overing, Van Iersel, Palm, De Beer, Neijens, Van den Berg, De Bok, Fievéz, Pijper en Dalhuisen.


Screenshot van website

Stamboom Kwint - www.genealogieonline.nl/stamboom-kwint

Een publicatie door E.A. Kwint met gegevens over oa. de families Kwint, De Munck, Quint, Hofman, De Ridder, Scager, Schuller, Den Daas, Van der Stroom en Van der Renst.


Screenshot van website

Stamboom Kyndt - www.genealogieonline.nl/stamboom-kyndt

Een publicatie door Rony Kyndt met gegevens over oa. de families Kyndt, Ruysschaert, Eeckhout, Dierckens, Van de Capelle, Lievens, Kindt, De Mulder, Derre en Kynt.


Screenshot van website

Stamboom Köhler - www.genealogieonline.nl/stamboom_kohler

Gegevens over oa. de families Köhler, Kreunen, Swensen, Van de Eijkel, Louw, Warnars, Neumeyer, Kruenen, Ogilvie en De Bats.


Screenshot van website

Stamboom Könning - www.genealogieonline.nl/stamboom_konning

Gegevens over oa. de families Könning, Konning, Binsbergen, Swaters, Draaisma, Bouwman, Kruitwagen, Dukkerhof en Klutman.


Screenshot van website

Stamboom Luitje Kok - www.genealogieonline.nl/stamboom-luitje-kok

Een publicatie door Kor Kok met gegevens over oa. de families Lukje Homan, Helena Prins, Wichert Willems (Prins), Luitje Watermulder, Trijntje Hendrikus Vos, Kornelia Buurman, Philippus Nannes Kok, Hindrikus Kok, Nanno Philippus Kok en Luitje Kok.


Screenshot van website

Stamboom Maarten Kaak - www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-kaak

Een publicatie door P. Kaak met gegevens over oa. de families Kaak, Wiel, Plug, Kaeck, De Jong, Waasdorp, Ploeg, Kaack, Kack en Deijl.


Screenshot van website

Stamboom N. Koopman - www.genealogieonline.nl/stamboom-n-koopman

Een publicatie door K. Lecker met gegevens over oa. de families Koopmans, Koopman, Gerlof, Van Dijk, Lecker, Rijnart, Van Leeuwen, Kool, Van den Berg en Simons.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws