stamboomgids

Familienamen » K

Websites 891 - 900 van 1078:

Stamboom Kroone - www.genealogieonline.nl/stamboom-kroone

Een publicatie door Heleen van Gastel-Kroone met gegevens over oa. de families Van Gastel, Van Leeuwen, Verwijk, Nellen, Brouwer, Verbeeck, Klaase, Pinkse, Den Decker en Wiltenburg.


Screenshot van website

Stamboom Kroone & Spaltman - www.genealogieonline.nl/stamboom-kroone-spaltman

Een genealogische publicatie door Jan Kroone met gegevens over onder andere de families Spaltman, Elve, Kroone, Swart, Te Winkel, Stuijaart, Boutens, Schintz en Steijaard.


Screenshot van website

Stamboom Krooshof - www.genealogieonline.nl/stamboom-krooshof

Een genealogische publicatie door Y. Besselink met gegevens over onder andere de families Krooshof, Bats, Hennink, Hondelink, Kiffen, Desekers, Ten Hoopen, Timmerije en Koeslag.


Screenshot van website

Stamboom Kropff - www.genealogieonline.nl/stamboom-kropff

Een publicatie door Albert Kropff met gegevens over oa. de families Kropff, Van Orssagen, Laarman, Van Kesteren, Hennevanger, Snoek, Langejan, Guijt, Dassen en Van Kralingen.


Screenshot van website

Stamboom Kruijer-Sloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruijer-sloot

Een publicatie door Paulus Kruijer met gegevens over oa. de families Sloot, Kikkert, Kruijer, Kortenhorst, Kickert, Jansen, Du Crocq, Ten Velde, Bosschieter en Smit.


Screenshot van website

Stamboom Kruijsen - van Leest - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruijsen-van-leest

Een genealogische publicatie door Ton Kruijsen met gegevens over onder andere de families Kruijsen, Van Leest, Van der Linden, De Bekker, De Bakker, Van Rijen, Wester, Rooijackers en Daanen.


Screenshot van website

Stamboom Kruijskamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruijskamp

Een genealogische publicatie door Rita Kruijskamp met gegevens over onder andere de families Kruijskamp, Taal, Van Loon, De Jong, Nuijs, Beekes, Harnisch, Oexemann en Van der Zwan.


Screenshot van website

Stamboom Kruis - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruis

Een publicatie door Ruud Kruis.


Screenshot van website

Stamboom Kruiswijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruiswijk

Een genealogische publicatie door Roelof van Beek met gegevens over onder andere de families Kruiswijk, Verbruggen, Visser, Verbrugge, Mul, Van Beek, Van Netburg, Van der Zwaard en Breedijk.


Screenshot van website

stamboom Kruitwagen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kruitwagen

Een publicatie door Gerard Derksen met gegevens over oa. de families Kruitwagen, Elfrink, Konning, Kruijtwagen, Drieman, Derksen, Jansen, Ross, Draaisma en Koenen.


Screenshot van website