stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 871 - 880 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kragten

Stamboom Kragten

Een publicatie door Lisanne Kragten met gegevens over oa. de families Kragten, Versteeg, Mekenkamp, Van der Boom, Rietveld, Van der Steen, Van Dam, Dekker en Dekker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-kramer

Stamboom Kramer

Een publicatie door Syts Kramer met gegevens over oa. de families Kramer, Sjaarda, Stel, Stouwie, Bettinge, Cokart, Postma, Steltman, Betting en Hiemstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kramer-jobse

Stamboom Kramer - Jobse

Een publicatie door Kees Kramer met gegevens over oa. de families Solleveld, Storm, Van Velden, Koch, Boers, Zonneveld, Van den Dool, Hogenraad, Hoogenraad en Voois.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kramer-schutte

Stamboom Kramer x Schutte

Een genealogische publicatie door Joost Buitenhof met gegevens over onder andere de families Kramer, Schutte, Van Leeuwen, Keijzer, Paling, Schütte, Van der Bom, Grabijn en Wijthoff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kramer-stel

Stamboom Kramer/Stel

Een genealogische publicatie door Syts Kramer met gegevens over onder andere de families De Vries, Kramer, Kiers, Postma, Dijkstra, Sjaarda, Stel, Van der Veen en Zijlstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-krans

Stamboom Krans

Een publicatie door Annelies Werkman-Niks met gegevens over oa. de families Krans, Niks, Timmermans, Quisthoudt, Van der Wal, Beekman, Wientjes, De Swart, Prinsen en Schuringa.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Stamboom Kraster uit Kalkwijk bij Sappemeer

Een publicatie door Hans Middendorp met gegevens over oa. de families Kraster, Krätzer, Kratzer, Mulder, Craster, Crasser, Van Duinen, Smit, De Vries en Hamminga.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kreeft

Stamboom Kreeft

Een publicatie door Kees Cobussen met gegevens over oa. de families Van der Kreeft, Van Dijk, Homburg, De Jong, Van Wiggen, Van Ginkel, Langerak, Thijsinger, Van der Zande en Van Soest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kreek

Stamboom Kreek

Een genealogische publicatie door Martijn Kreek met gegevens over onder andere de families Kreek, Tol, Lundin, Van Onselder, Van Tol, Nantelly, Beekens, Van den Berg en Spiegelenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kreijveld

Stamboom Kreijveld, Brands, de Beer, Damen

Een publicatie door Bob Kreijveld met gegevens over oa. de families Van Uijen, Brands, De Beer, Van Vessem, Prinsen, Van Kampen, Wagemans, Damen, Van Dravik en Fes.


Screenshot van website