stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 851 - 860 van 1143:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kool

Stamboom Kool

Een publicatie door D. Kool met gegevens over oa. de families Kool, Hoving, Van Zuylen, Van der Veen, Vuik, Visscher, Van der Stel, Schouten, Roem en Bruinenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-kool

Stamboom Kool

Een publicatie door monique berends-kool met gegevens over oa. de families Kool, Schijff, Eijsebrands, Janning, Faasse, Glas, Bulsing, Van der Hengst, Van de Raa en Sul.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koolbergen-de-jonge

Stamboom Koolbergen-de Jonge

Een publicatie door Henny de Jonge met gegevens over oa. de families Koolbergen, Suk, De Jonge, Kroon, Vos, Kreuger, De Vries, Tietzel, Harms en Willems.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koolmees

Stamboom Koolmees

Een publicatie door Andréas met gegevens over oa. de families Koolmees, Karreman, Ree, Van Der, Linde, Van de, Cocq, De, Hagendijk, Kleijwegt, Luijk, Van en Luijk, Van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kools-arnold-van-vessem-van-vugt

Stamboom Kools, Arnold, van Vessem, van Vugt

Een genealogische publicatie door Jeroen Kools met gegevens over onder andere de families Aerts, Wouters, Van Beurden, Schrauwen, Maes, Van Heijst, Van Vught, Rombouts en Mutsaerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koolwaaij-van-buuren

Stamboom Koolwaaij - Van Buuren

Een genealogische publicatie door Johan Koolwaaij met gegevens over onder andere de families Rouw, Van Buren, Van Buuren, Koldeweij, Rademakers, Koldewijn, Dekker, Koolwaaij en Burgmeijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kooman

Stamboom Kooman

Een publicatie door H. Kooman met gegevens over oa. de families Kooman, De Jonge, Koman, Dieleman, Wisse, Jansen, Dees, Van den Berge, De Voogd en Van Zweden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koopman

Stamboom Koopman

Een publicatie door Rob Koopman met gegevens over oa. de families Christ, Vargas Corbacho Vasquez, Keurschot, Koopman, Reurslag, Solidoro Santisteban, Santisteban Vargas, Santisteban González, Bruins en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koopman-uit-de-zaanstreek

Stamboom Koopman uit de Zaanstreek

Een publicatie door A Koopman met gegevens over oa. de families Koopman, IJff, Root, Jaapies, Pels, Van Meegen, Leguit, Steens, Kuijper en Pot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koopman-zoer

Stamboom Koopman-Zoer

Een publicatie door Will Koopman met gegevens over oa. de families Koopman, Koenrades, Mulder, Stuiver, Heeroma, Zoer, Van Gelder, Rozeboom, Tietema en Boelen.


Screenshot van website