stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 831 - 840 van 1097:

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppelrath

Stamboom Koppelrath

Een genealogische publicatie door Eric Koppelrath met gegevens over onder andere de families Rave, Flantua, Koppelrath, Soethof, Nolet, Dovianus, Touwslager, Van de Bildt en Hamers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppenberg-karsenbarg-rutten-versteeg ...

Stamboom Koppenberg, Karsenbarg, Rutten, Versteeg

Een genealogische publicatie door Wouter Rutten met gegevens over onder andere de families Versteeg, Timmermans, Rutten, Koppenberg, Den Hartog, Karsenbarg, Van Gemert, Kroeftum en Schouten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppenol

Stamboom Koppenol

Een publicatie door L.B. Koppenol met gegevens over oa. de families Koppenol, Koppert, Landman, Van Coppenolle, Van der Meer, Groenheiden, Hoogenboom, Rietdijk, Van der Waal en Van Moort (Molenaer).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korbijn

Stamboom Korbijn

Een publicatie door R. de Rooij met gegevens over oa. de families Karbijn, Korbijn, Carbijn, Schelling, Van der Ree, Bos, Pouwe, Moerkerken, Van der Bom en De Heer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koren

Stamboom Koren

Een publicatie door Wiet Koren met gegevens over oa. de families Koren, Kooren, De Vos, Koorn, Brinkman, De Jong, Van der Zaan, Wulms, Duckers en Verkennis(Sen).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korenberg

Stamboom Korenberg

Een publicatie door D.Korenberg met gegevens over oa. de families Maurer, Korenberg, Rill, Jans, Snel, Van den Berg, Egberts, Gerrits, Vinke en Ter Wel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korendijk

Stamboom Korendijk

Een publicatie door Korendijk met gegevens over oa. de families Korendijk, Korendijker, Corendijker, Korendijk(Er), Koorendijk, Visser, Monster, Huizer, Korendijk Of Korendijker en Korendijk Of Koorendijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korringa

Stamboom Korringa

Een publicatie door R.H.N. Korringa met gegevens over oa. de families Korringa, Jacobs (Korringa), Peetoom, Van den Heuvel, Van der Weijden, Van Oosten, Jans, Ekkes Ronda) Van Wehe, Jans (Korhorren) en Mattheus (Olthuis).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-family-korringa

Stamboom Korringa

Een genealogische publicatie door R.H.N Korrringa met gegevens over onder andere de families Korringa, Rozema, Van de Beek, Boot, Hartsema, Olthuis, Van Dam, Van der Ploeg en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kort-kraak

Stamboom Kort-Kraak

Een publicatie door Roel Kort met gegevens over oa. de families Li(e)beton, Gerritsen, Gerretsen, Maritz, Kraak, Kort, Dreise, Klijnstra, Louwman, Van Steenpaal, Van Betuw, Willemsen


Screenshot van website