stamboomgids

Familienamen » K

Websites 831 - 840 van 1040:

Stamboom Kraster uit Kalkwijk bij Sappemeer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Een publicatie door Hans Middendorp met gegevens over oa. de families Kraster, Kr├Ątzer, Kratzer, Mulder, Craster, Crasser, Van Duinen, Smit, De Vries en Hamminga.


Screenshot van website

Stamboom Kreeft - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreeft

Een publicatie door Kees Cobussen met gegevens over oa. de families Van der Kreeft, Van Dijk, Homburg, De Jong, Van Wiggen, Van Ginkel, Langerak, Thijsinger, Van der Zande en Van Soest.


Screenshot van website

Stamboom Kreek - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreek

Een genealogische publicatie door Martijn Kreek met gegevens over onder andere de families Kreek, Tol, Lundin, Van Onselder, Van Tol, Nantelly, Beekens, Van den Berg en Spiegelenburg.


Screenshot van website

Stamboom Kreijveld, Brands, de Beer, Damen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreijveld

Een publicatie door Bob Kreijveld met gegevens over oa. de families Van Uijen, Brands, De Beer, Van Vessem, Prinsen, Van Kampen, Wagemans, Damen, Van Dravik en Fes.


Screenshot van website

Stamboom Kreischer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreischer

Een genealogische publicatie door Hans Kreischer met gegevens over onder andere de families Kreischer, Geul, Van Katwijk, Eggen, Collignon, Van Eijk, De Goede, Hof en Goedvolk.


Screenshot van website

Stamboom Kremer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kremer

Een publicatie door Patrick Kremer met gegevens over oa. de families Bijl, Bosscher, Kremer, Vries, Bartelds, Bos, Greving, Laan, Heise en Lups.


Screenshot van website

Stamboom Kremer familie - www.genealogieonline.nl/stamboom-kremer-familie

Een publicatie door Erik Kremer met gegevens over oa. de families Niet publiek, Kremer, Bakker, Brand, Veltink, Eggengoor, Vosseberg, Dragt en Dragt.


Screenshot van website

Stamboom Kremer-Douma - www.genealogieonline.nl/stamboom-kremer-douma

Een genealogische publicatie door Sietske Kremer met gegevens over onder andere de families Kremer, Douma, Cremer, Hayes, Wytses, Koolenbrander, Wesselink, Hulshoff en Korten.


Screenshot van website

Stamboom Krenning - www.genealogieonline.nl/stamboom-krenning

Een publicatie door F.B. Krenning met gegevens over oa. de families Krenning, Severijn, Kranenburg, Van Teeseling, Legrom, Kloosterman, Vossers, Holmers, Maas en Van Zetten.


Screenshot van website

Stamboom Krens - www.genealogieonline.nl/stamboom-krens

Een publicatie door Antonius Krens met gegevens over oa. de families Krens, Toetenel, Koolzaad, D Berg, Stern, Van der Meer, Van der Drift, , en .


Screenshot van websiteGenealogie nieuws