stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 841 - 850 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stamboom-family-korringa

Stamboom Korringa

Een genealogische publicatie door R.H.N Korrringa met gegevens over onder andere de families Korringa, Rozema, Van de Beek, Boot, Hartsema, Olthuis, Van Dam, Van der Ploeg en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kort-kraak

Stamboom Kort-Kraak

Een publicatie door Roel Kort met gegevens over oa. de families Li(e)beton, Gerritsen, Gerretsen, Maritz, Kraak, Kort, Dreise, Klijnstra, Louwman, Van Steenpaal, Van Betuw, Willemsen


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kortenhorst

Stamboom Kortenhorst

Een publicatie door Ton Driesen met gegevens over oa. de families Kortenhorst, Hendrikse, Wijten, Hofmeijer, Herms, Jansen, Jagtmans, Hofhuis, Jakson en Woudberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korthoef

Stamboom Korthoef

Een genealogische publicatie door Timo Korthoef met gegevens over onder andere de families Houdel, Touwen, Korthoef, Roo, Dunnink, Benne, Kreumer, Meiners en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kos

Stamboom Kos

Een publicatie door Isabel Kos met gegevens over oa. de families Kos, De Wit, Wiltens, Hagenouw, Moorlag, Dories, Vegt, Tidoris, Musk en Buining.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kos-stamboom

Stamboom Kos

Een genealogische publicatie door Pierre Zelissen met gegevens over onder andere de families Kos en Zander voornamelijk uit Noord-Holland


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kosse-cossen

Stamboom Kosse/Cossen

Een genealogische publicatie door Herman Kosse met gegevens over onder andere de families Kosse, Cossen, Roelfzema, Schnieders, Gerdes, De Jong, De Waal, Mebben en Kiesbrink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-koster

Stamboom Koster

Een publicatie door Caroline Koster met gegevens over oa. de families Koster, Vader, De Keuster, De Coster, Lelieveld, Bossehaert, Van der Tuin, Plas en Van Leeuwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-koster-stamboom

Stamboom Koster

Een publicatie door Wim Koster met gegevens over oa. de families Wapenaar, Groen, Van Dijk, Fouser, Boon, Van den Berg, Van Kesteren, Heubing, Vink en Van Duffelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koster-coster

Stamboom Koster / Coster

Een publicatie door Leo Koster met gegevens over oa. de families Koster, Verheij, Groeneveld, 't Hart, Noordzij, Van Eijk, Ketting, Verhagen, Van der Steen en Verschoor.


Screenshot van website