stamboomgids

Familienamen » K

Websites 841 - 850 van 1060:

Stamboom Kramer - www.genealogieonline.nl/familie-kramer-stamboom

Een publicatie door Dyon Kramer met gegevens over oa. de families Boutier, Van Vugt, Tilleman, Pruimboom, Winkels, Netten, Swaans, Bloempot, Spaans en Stigter.


Screenshot van website

Stamboom Kramer - Jobse - www.genealogieonline.nl/stamboom-kramer-jobse

Een publicatie door Kees Kramer met gegevens over oa. de families Solleveld, Storm, Van Velden, Koch, Boers, Zonneveld, Van den Dool, Hogenraad, Hoogenraad en Voois.


Screenshot van website

Stamboom Kramer/Stel - www.genealogieonline.nl/stamboom-kramer-stel

Een genealogische publicatie door Syts Kramer met gegevens over onder andere de families De Vries, Kramer, Kiers, Postma, Dijkstra, Sjaarda, Stel, Van der Veen en Zijlstra.


Screenshot van website

Stamboom Krans - www.genealogieonline.nl/stamboom-krans

Een publicatie door Annelies Werkman-Niks met gegevens over oa. de families Krans, Niks, Timmermans, Quisthoudt, Van der Wal, Beekman, Wientjes, De Swart, Prinsen en Schuringa.


Screenshot van website

Stamboom Kraster uit Kalkwijk bij Sappemeer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kraster

Een publicatie door Hans Middendorp met gegevens over oa. de families Kraster, Kr├Ątzer, Kratzer, Mulder, Craster, Crasser, Van Duinen, Smit, De Vries en Hamminga.


Screenshot van website

Stamboom Kreeft - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreeft

Een publicatie door Kees Cobussen met gegevens over oa. de families Van der Kreeft, Van Dijk, Homburg, De Jong, Van Wiggen, Van Ginkel, Langerak, Thijsinger, Van der Zande en Van Soest.


Screenshot van website

Stamboom Kreek - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreek

Een genealogische publicatie door Martijn Kreek met gegevens over onder andere de families Kreek, Tol, Lundin, Van Onselder, Van Tol, Nantelly, Beekens, Van den Berg en Spiegelenburg.


Screenshot van website

Stamboom Kreijveld, Brands, de Beer, Damen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreijveld

Een publicatie door Bob Kreijveld met gegevens over oa. de families Van Uijen, Brands, De Beer, Van Vessem, Prinsen, Van Kampen, Wagemans, Damen, Van Dravik en Fes.


Screenshot van website

Stamboom Kreischer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kreischer

Een genealogische publicatie door Hans Kreischer met gegevens over onder andere de families Kreischer, Geul, Van Katwijk, Eggen, Collignon, Van Eijk, De Goede, Hof en Goedvolk.


Screenshot van website

Stamboom Kremer - www.genealogieonline.nl/stamboom-kremer

Een publicatie door Patrick Kremer met gegevens over oa. de families Bijl, Bosscher, Kremer, Vries, Bartelds, Bos, Greving, Laan, Heise en Lups.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws