stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 841 - 850 van 1112:

www.genealogieonline.nl/stamboom-koops-den-blanken

Stamboom Koops-den Blanken

Een publicatie door Hans Koops met gegevens over oa. de families De Vries, Oosting, Honselaar, Koops, Den Blanken, Smith, Mulder, Gerrits, Ziengs en Sinninge.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koorneef

Stamboom Koorneef

Een publicatie door F. Koorneef met gegevens over oa. de families Koorneef, Vreugdenhil, Vermaat, Van Ginkel, Looij, Jaspers, Overgaauw, Van Driel, Van der Lely en Van der Meer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kootkar

Stamboom Kootkar

Een publicatie door Barend Kootkar met gegevens over oa. de families Van Til, Kootkar, Velthuis, Rol, Hartog, Van Wijk, Brons, Besse en Besse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kopmels

Stamboom Kopmels

Een publicatie door Hans Kopmels met gegevens over oa. de families Copmels, Kopmels, Van de Broeke, Vroonland, Copmels ( Alias Ketelaer), Koopman ( Alias Ketelaer) ?, De Jonge, Bries ( Brijs ), Wagenaar en Ketelaer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppelrath

Stamboom Koppelrath

Een genealogische publicatie door Eric Koppelrath met gegevens over onder andere de families Rave, Flantua, Koppelrath, Soethof, Nolet, Dovianus, Touwslager, Van de Bildt en Hamers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppenberg-karsenbarg-rutten-versteeg ...

Stamboom Koppenberg, Karsenbarg, Rutten, Versteeg

Een genealogische publicatie door Wouter Rutten met gegevens over onder andere de families Versteeg, Timmermans, Rutten, Koppenberg, Den Hartog, Karsenbarg, Van Gemert, Kroeftum en Schouten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koppenol

Stamboom Koppenol

Een publicatie door L.B. Koppenol met gegevens over oa. de families Koppenol, Koppert, Landman, Van Coppenolle, Van der Meer, Groenheiden, Hoogenboom, Rietdijk, Van der Waal en Van Moort (Molenaer).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korbijn

Stamboom Korbijn

Een publicatie door R. de Rooij met gegevens over oa. de families Karbijn, Korbijn, Carbijn, Schelling, Van der Ree, Bos, Pouwe, Moerkerken, Van der Bom en De Heer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-koren

Stamboom Koren

Een publicatie door Wiet Koren met gegevens over oa. de families Koren, Kooren, De Vos, Koorn, Brinkman, De Jong, Van der Zaan, Wulms, Duckers en Verkennis(Sen).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-korenberg

Stamboom Korenberg

Een publicatie door D.Korenberg met gegevens over oa. de families Maurer, Korenberg, Rill, Jans, Snel, Van den Berg, Egberts, Gerrits, Vinke en Ter Wel.


Screenshot van website