stamboomgids

Familienamen » K

Websites 971 - 980 van 1038:

Stamboom Van Kampen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ron-van-kampen

Een genealogische publicatie door Ron van Kampen met gegevens over onder andere de families Van Kampen, Roest, De Koning, De Coninck, Schuur, Meijer, Frens, Haas en Pothoven.


Screenshot van website

Stamboom Van Katwijk-Landman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-katwijk-landman

Een publicatie door Marieke van Katwijk met gegevens over oa. de families Huizinga, De Rijk, Vermond, Wieringa, Van Katwijk, Hietbrink, Landman, Peppelenbosch, Jeelof en Pettinga.


Screenshot van website

Stamboom Van Keeren - Heerink en Van Willemsen - Anneveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-keeren--heerink

Een publicatie door Aart Willemsen met gegevens over oa. de families Anneveld, Van Keeren, Willemsen, Heerink, Van Rheede, Nijland, Jansen, Kok, Sluijs en Jacobs.


Screenshot van website

Stamboom Van Kemenade Son - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kemenade-son

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Van Kimmenade, Kiggen, Neelen, Baeten, Peerlings, Kneepkens, Janssen, Meulen en Meulen.


Screenshot van website

Stamboom Van Kerkwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kerkwijk

Een publicatie door Rob van Kerkwijk met gegevens over oa. de families Van Kerkwijk, Van der Moot, Weijenberg, Hollander, Van Loon, Jongbloed, Ilbrink, Enthoven, De Bie en Wesselink.


Screenshot van website

Stamboom Van Kessel, Girard, Nagorni, Knieski - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kessel-girard

Een publicatie door Girard met gegevens over oa. de families Van Kessel, Girard, Nagorny, Kniejski, Laurentij, Arnoldi, Nagorni, Koningen, De Veth en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Van Kesteren/Schraven en Van Engelen/Jonkers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kesteren

Een genealogische publicatie door B. van Kesteren met gegevens over onder andere de families Van Engelen, Schraven, Haan, Van Kesteren, Saris, Van Bree, Jonkers, Smulders en De Groof.


Screenshot van website

Stamboom Van Ketel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ketel

Een genealogische publicatie door Ad van Ketel met gegevens over onder andere de families Bauke van Ketel, Sipke van Ketel, Johannes Gerardus Vollebregt, Age van Ketel, Ygramus Arnoldus van Ketel, Albartus Ketel, Klaas van Ketel, Johanna Ketel en Sara Ketel.


Screenshot van website

Stamboom Van Keulen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-keulen

Een genealogische publicatie door Karin van Keulen met gegevens over onder andere de families Keulen, Van Keulen, Schulenberg, Doorn, Pak, Kruijmel, Kalkeren, Van en Dunnen.


Screenshot van website

Stamboom Van Klaveren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-klaveren

Een publicatie door D. van Klaveren met gegevens over oa. de families Van Klaveren, Starrenburg, Van der Laan, Ravensbergen, Van Veen, De Graaf, Van de Geneugten, Keth, Van der Helm en Van Wijk.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws