stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 971 - 980 van 1058:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-kieboom

Stamboom Van den Kieboom

Een publicatie door Van den Kieboom met gegevens over oa. de families Van den Kieboom, Vissers, Snijders, De Jong, Vergult, Zijlmans, De Meeter, De Bot, Waas en Van Niel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kaaij

Stamboom Van der Kaaij

Een publicatie door Nienke Brinker met gegevens over oa. de families Van Ettinger, Veldink, Van der Kaaij, Bol, Ouwersloot, Brussee, Dijkman, Den Bol, Kruijt en Schuddemat.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-keijl

Stamboom Van der Keijl

Een genealogische publicatie door Rolf P.J. van der Keijl met gegevens over onder andere de families Van der Keijl, Pukrop, Vos, De Frel, Han, De Roode, Vooijs, Seifu en Nieman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kerff

Stamboom Van der Kerff

Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van der Kerff, Van Duijne, Markus, Beijen, Van Markus, De Bruijn, De Meijer, Udinga, Hageman en Hogenhout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-klaauw-van-everdingen

Stamboom van der Klaauw/van Everdingen

Een genealogische publicatie door Chloe van der Klaauw met gegevens over onder andere de families Van Everdingen, Van der Klaauw, Bletterman, Pantekoek, Van der Kop, Bruins, Kokke, Tijl en Neervoort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-klei

Stamboom van der Klei

Een publicatie door Marino van der Klei met gegevens over oa. de families Van Essen, Van Houwelingen, Van der Klei, Groeneweg, Willenbroek, Noteboom, Van Oudenallen, Scheenloop, Van den Ban en Breukelaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kloot

Stamboom Van der Kloot

Een publicatie door R. de Rooij met gegevens over oa. de families Van der Kloot, Poons, Hakker, Fresco, Van Creveld, Blok, Lens, Van der Cloot, Van Beugen en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-klugt

Stamboom Van der Klugt

Een genealogische publicatie door Leo van der Klugt met gegevens over onder andere de families Van der Klugt, Van Schooten, Van Amersfoort, Van der Horst, De Boer, Van der Linden, Van den Bron, Van Herwaarden en Van Egmond.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-knaap

Stamboom Van der Knaap en anderen

Een publicatie door W.J. van der Knaap met gegevens over oa. de families Gardenier, Wildenborg, Thewes, Frenken, Smits, Van der Knaap, Jansen, Nieuwenhuizen, Moerman en Ruighaver.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-knaap-rozenburg

Stamboom Van der Knaap Rozenburg

Een publicatie door Roeli de Vos met gegevens over oa. de families Van der Knaap, Van Seters, De Jong, Van Vliet, Van Dam, Romers, Van Geest, Van den Berg, Voogt en Van Trigt.


Screenshot van website