stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 1001 - 1010 van 1106:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kaa

Stamboom Van de Kaa en Bertels

Een publicatie door S.F.H. van de Kaa met gegevens over oa. de families Van de Kaa, Van den Ham, Forsman, Bertels, Van Snippenberg, Van Veldhuizen, Postema, Van Engelenhoven, Garrels en Van den Brink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kant

Stamboom Van de Kant

Een genealogische publicatie door Arno Van de Kant met gegevens over onder andere de families Van de Kant, Van de(r) Kant (Cant), Van de(r) Kant (Cant)(Candt), Van de(r) Kant, Nijssen, Melkert, Kosterman, Donk en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kerkhof

Stamboom Van de Kerkhof (Lieshout)

Een publicatie door Harry van de Kerkhof met gegevens over oa. de families Van de Kerkhof, Van Mierlo, Van Hoof, Thijssen, Van der Linden, Vermeulen, Breviers, Bruijnen, Van Horssen en Van der Keilen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kimmenade

Stamboom Van de Kimmenade

Een publicatie door F. v.d. Kimmenade met gegevens over oa. de families Van Kemenade, Branten, Verbakel, Van de Kimmenade, Van Dijk, Dekkers, Deelen, Van de Kemenade, De Louw en Smits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-klift-wegen

Stamboom Van de Klift-Wegen

Een publicatie door Gerbrand Hendriks met gegevens over oa. de families Van de Loosdrecht, Jansen, Wegen, Van den Berg, Van Veenendaal, Van der Klift, Van Manen, Vermeer, Bolderman en Van Aggelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kolk

Stamboom Van de Kolk, De Gunst, Lok, Lassche en Nunspeet 1910

Een publicatie door Herman van de Kolk met gegevens over oa. de families Van de Kolk, Bouw, Lassche, De Gunst, Mulder, Boeve, Bronkhorst, Doppenberg, Hofman en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kolk-nunspeet

Stamboom Van de Kolk; volkstelling Nunspeet 1797

Een publicatie door Herman van de Kolk met gegevens over oa. de families Van de Kolk, Bouw, Mulder, Lassche, De Gunst, Bronkhorst, Boeve, Van den Berg, Hofman en Doppenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kriek

Stamboom Van De Kriek

Een publicatie door Evert Smit met gegevens over oa. de families Spaander, Schilder, Van Rijn, Koning, Kwakman, Kok, Smit, Langkemper en Langkemper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-krol

Stamboom Van de Krol

Een publicatie door M. van de Krol met gegevens over oa. de families Van der Krol, Van de Krol, Van Beek, Aartsen, Van der Laan, Scharrenburg, Jansen, Lubbertsen, De Boer en Mayer.


Screenshot van website

familie-koop.nl

Stamboom van de Westfriese familie Koop

Genealogie van de Westfriese familie Koop, waarvan enkele leden ook de naam Coopal, Coopes, Struijver, Lieves en Koopman gevoerd hebben en waarvan de verschillende takken achtereenvolgens woonachtig waren in Spanbroek, Wognum, Binnenwijzend, Westwoud, Wervershoof, Medemblik en Hoorn. Ook is er een overzicht van een hele reeks andere families en personen die de naam Coop/Koop droegen of dragen.


Screenshot van website