stamboomgids

Familienamen » K

Websites 1001 - 1010 van 1065:

Stamboom Van Kerkwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kerkwijk

Een publicatie door Rob van Kerkwijk met gegevens over oa. de families Van Kerkwijk, Van der Moot, Weijenberg, Hollander, Van Loon, Jongbloed, Ilbrink, Enthoven, De Bie en Wesselink.


Screenshot van website

Stamboom Van Kessel, Girard, Nagorni, Knieski - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kessel-girard

Een publicatie door Girard met gegevens over oa. de families Van Kessel, Girard, Nagorny, Kniejski, Laurentij, Arnoldi, Nagorni, Koningen, De Veth en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Van Kesteren, Regio Kortenhoef - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kesteren-regio-kortenhoef

Een genealogische publicatie door Carool van Kesteren met gegevens over onder andere de families Van Kesteren, Van Hoppesteijn, Kitselaar, Faber, Ten Toorn, Staal, Van Staden, Pompe en Stuijver.


Screenshot van website

Stamboom Van Kesteren/Schraven en Van Engelen/Jonkers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kesteren

Een genealogische publicatie door B. van Kesteren met gegevens over onder andere de families Van Engelen, Schraven, Haan, Van Kesteren, Saris, Van Bree, Jonkers, Smulders en De Groof.


Screenshot van website

Stamboom Van Ketel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ketel

Een genealogische publicatie door Ad van Ketel met gegevens over onder andere de families Bauke van Ketel, Sipke van Ketel, Johannes Gerardus Vollebregt, Age van Ketel, Ygramus Arnoldus van Ketel, Albartus Ketel, Klaas van Ketel, Johanna Ketel en Sara Ketel.


Screenshot van website

Stamboom Van Keulen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-keulen

Een genealogische publicatie door Karin van Keulen met gegevens over onder andere de families Keulen, Van Keulen, Schulenberg, Doorn, Pak, Kruijmel, Kalkeren, Van en Dunnen.


Screenshot van website

Stamboom Van Klaveren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-klaveren

Een publicatie door D. van Klaveren met gegevens over oa. de families Van Klaveren, Starrenburg, Van der Laan, Ravensbergen, Van Veen, De Graaf, Van de Geneugten, Keth, Van der Helm en Van Wijk.


Screenshot van website

Stamboom Van Knippenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-knippenberg

Een publicatie door Van knippenberg met gegevens over oa. de families Knippenberg, Van Knippenberg, Knippenbergh, Van Knippenbergh, Janssen, Engels, Beurskens, Peeters, Schreurs en Verschaeren.


Screenshot van website

Stamboom Van Koert - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-koert

Een genealogische publicatie door Rob van Koert met gegevens over onder andere de families Maaijen, Rogier, Stam, Van Koert, Jansen, Blom, Brand, Sch?ller en Sch?ler.


Screenshot van website

Stamboom Van Koetsveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-koetsveld

Een publicatie door Gerda van Driel-Van Koetsveld met gegevens over oa. de families Van Koetsveld, Van Driel, V.kleut, Coesveld, Van Jaarsveld, Lodder, Rebergen, Methorst, Buurman en Van de Geer Van De Meijden.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws