stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 1011 - 1020 van 1111:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-klift-wegen

Stamboom Van de Klift-Wegen

Een publicatie door Gerbrand Hendriks met gegevens over oa. de families Van de Loosdrecht, Jansen, Wegen, Van den Berg, Van Veenendaal, Van der Klift, Van Manen, Vermeer, Bolderman en Van Aggelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kolk

Stamboom Van de Kolk, De Gunst, Lok, Lassche en Nunspeet 1910

Een publicatie door Herman van de Kolk met gegevens over oa. de families Van de Kolk, Bouw, Lassche, De Gunst, Mulder, Boeve, Bronkhorst, Doppenberg, Hofman en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kolk-nunspeet

Stamboom Van de Kolk; volkstelling Nunspeet 1797

Een publicatie door Herman van de Kolk met gegevens over oa. de families Van de Kolk, Bouw, Mulder, Lassche, De Gunst, Bronkhorst, Boeve, Van den Berg, Hofman en Doppenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-kriek

Stamboom Van De Kriek

Een publicatie door Evert Smit met gegevens over oa. de families Spaander, Schilder, Van Rijn, Koning, Kwakman, Kok, Smit, Langkemper en Langkemper.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-krol

Stamboom Van de Krol

Een publicatie door M. van de Krol met gegevens over oa. de families Van der Krol, Van de Krol, Van Beek, Aartsen, Van der Laan, Scharrenburg, Jansen, Lubbertsen, De Boer en Mayer.


Screenshot van website

familie-koop.nl

Stamboom van de Westfriese familie Koop

Genealogie van de Westfriese familie Koop, waarvan enkele leden ook de naam Coopal, Coopes, Struijver, Lieves en Koopman gevoerd hebben en waarvan de verschillende takken achtereenvolgens woonachtig waren in Spanbroek, Wognum, Binnenwijzend, Westwoud, Wervershoof, Medemblik en Hoorn. Ook is er een overzicht van een hele reeks andere families en personen die de naam Coop/Koop droegen of dragen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-kieboom

Stamboom Van den Kieboom

Een publicatie door Van den Kieboom met gegevens over oa. de families Van den Kieboom, Vissers, Snijders, De Jong, Vergult, Zijlmans, De Meeter, De Bot, Waas en Van Niel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kaaij

Stamboom Van der Kaaij

Een publicatie door Nienke Brinker met gegevens over oa. de families Van Ettinger, Veldink, Van der Kaaij, Bol, Ouwersloot, Brussee, Dijkman, Den Bol, Kruijt en Schuddemat.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-keijl

Stamboom Van der Keijl

Een genealogische publicatie door Rolf P.J. van der Keijl met gegevens over onder andere de families Van der Keijl, Pukrop, Vos, De Frel, Han, De Roode, Vooijs, Seifu en Nieman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kerff

Stamboom Van der Kerff

Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van der Kerff, Van Duijne, Markus, Beijen, Van Markus, De Bruijn, De Meijer, Udinga, Hageman en Hogenhout.


Screenshot van website