stamboomgids

Familienamen » K

Websites 991 - 1000 van 1085:

Stamboom Van der C(K)leij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kleij

Een publicatie door Henry van der Kleij met gegevens over oa. de families Van der Kleij, Van der Cleij, Oosterveer, Van der Lans, Nijhenburg, Van der Klugt, Kamerbeek, Guldenmund en Guldenmund.


Screenshot van website

Stamboom Van der Kaaij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kaaij

Een publicatie door Nienke Brinker met gegevens over oa. de families Van Ettinger, Veldink, Van der Kaaij, Bol, Ouwersloot, Brussee, Dijkman, Den Bol, Kruijt en Schuddemat.


Screenshot van website

Stamboom Van der Keijl - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-keijl

Een genealogische publicatie door Rolf P.J. van der Keijl met gegevens over onder andere de families Van der Keijl, Pukrop, Vos, De Frel, Han, De Roode, Vooijs, Seifu en Nieman.


Screenshot van website

Stamboom Van der Kerff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kerff

Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van der Kerff, Van Duijne, Markus, Beijen, Van Markus, De Bruijn, De Meijer, Udinga, Hageman en Hogenhout.


Screenshot van website

Stamboom van der Klei - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-klei

Een publicatie door Marino van der Klei met gegevens over oa. de families Van Essen, Van Houwelingen, Van der Klei, Groeneweg, Willenbroek, Noteboom, Van Oudenallen, Scheenloop, Van den Ban en Breukelaar.


Screenshot van website

Stamboom Van der Kloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kloot

Een publicatie door R. de Rooij met gegevens over oa. de families Van der Kloot, Poons, Hakker, Fresco, Van Creveld, Blok, Lens, Van der Cloot, Van Beugen en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van der Klugt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-klugt

Een genealogische publicatie door Leo van der Klugt met gegevens over onder andere de families Van der Klugt, Van Schooten, Van Amersfoort, Van der Horst, De Boer, Van der Linden, Van den Bron, Van Herwaarden en Van Egmond.


Screenshot van website

Stamboom Van der Knaap en anderen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-knaap

Een publicatie door W.J. van der Knaap met gegevens over oa. de families Gardenier, Wildenborg, Thewes, Frenken, Smits, Van der Knaap, Jansen, Nieuwenhuizen, Moerman en Ruighaver.


Screenshot van website

Stamboom Van der Knaap Rozenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-knaap-rozenburg

Een publicatie door Roeli de Vos met gegevens over oa. de families Van der Knaap, Van Seters, De Jong, Van Vliet, Van Dam, Romers, Van Geest, Van den Berg, Voogt en Van Trigt.


Screenshot van website

Stamboom Van der Kolk Van Riet - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-kolk-van-riet

Een publicatie door W. van der Kolk van Riet met gegevens over oa. de families Van Riet, Ravelje, Cool, Koevoet, Ra(A)ymaekers, De Raadt, Van der Kolk, Romein, Manders en Van Breystraeten.


Screenshot van website