stamboomgids

Familienamen » K

Websites 991 - 1000 van 1060:

Stamboom Van Kampen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kampen

Een publicatie door J. van Kampen met gegevens over oa. de families Jakma, Willems, Van Kampen, Kuijpers, Bravelé, Peters, Peelen, Tonnaer, Van Maanen en Lindelauf.


Screenshot van website

Stamboom Van Kampen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ron-van-kampen

Een genealogische publicatie door Ron van Kampen met gegevens over onder andere de families Van Kampen, Roest, De Koning, De Coninck, Schuur, Meijer, Frens, Haas en Pothoven.


Screenshot van website

Stamboom Van Katwijk-Landman - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-katwijk-landman

Een publicatie door Marieke van Katwijk met gegevens over oa. de families Huizinga, De Rijk, Vermond, Wieringa, Van Katwijk, Hietbrink, Landman, Peppelenbosch, Jeelof en Pettinga.


Screenshot van website

Stamboom Van Kemenade Son - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kemenade-son

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Van Kimmenade, Kiggen, Neelen, Baeten, Peerlings, Kneepkens, Janssen, Meulen en Meulen.


Screenshot van website

Stamboom Van Kerkhof - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kerkhof

Een genealogische publicatie door Teun van Kerkhof met gegevens over onder andere de families Van Kerkhof, Sondorp, Van Kerckhof, Vonk, Van Raay, Prins, Brentke, Melters en Van Meverden.


Screenshot van website

Stamboom Van Kerkwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kerkwijk

Een publicatie door Rob van Kerkwijk met gegevens over oa. de families Van Kerkwijk, Van der Moot, Weijenberg, Hollander, Van Loon, Jongbloed, Ilbrink, Enthoven, De Bie en Wesselink.


Screenshot van website

Stamboom Van Kessel, Girard, Nagorni, Knieski - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kessel-girard

Een publicatie door Girard met gegevens over oa. de families Van Kessel, Girard, Nagorny, Kniejski, Laurentij, Arnoldi, Nagorni, Koningen, De Veth en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Van Kesteren, Regio Kortenhoef - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kesteren-regio-kortenhoef

Een genealogische publicatie door Carool van Kesteren met gegevens over onder andere de families Van Kesteren, Van Hoppesteijn, Kitselaar, Faber, Ten Toorn, Staal, Van Staden, Pompe en Stuijver.


Screenshot van website

Stamboom Van Kesteren/Schraven en Van Engelen/Jonkers - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-kesteren

Een genealogische publicatie door B. van Kesteren met gegevens over onder andere de families Van Engelen, Schraven, Haan, Van Kesteren, Saris, Van Bree, Jonkers, Smulders en De Groof.


Screenshot van website

Stamboom Van Ketel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ketel

Een genealogische publicatie door Ad van Ketel met gegevens over onder andere de families Bauke van Ketel, Sipke van Ketel, Johannes Gerardus Vollebregt, Age van Ketel, Ygramus Arnoldus van Ketel, Albartus Ketel, Klaas van Ketel, Johanna Ketel en Sara Ketel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws