stamboomgids

Familienamen » L

Websites 51 - 60 van 716:

Genealgie Lokman - www.genealogieonline.nl/genealgie-lokman

Een publicatie door Dirk Lokman met gegevens over oa. de families Lokman, Koops, Visser, Lo(C)kman(S), Van den Broeck, Lockman, Lesger, Brand, Messiant en Rollema.


Screenshot van website

Genealogie (van) Lelieveld - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-lelieveld

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Zwang, Van Buul, Van Lelieveld, Rutten, Barendrecht, Spoel, Jansen, De Bruin en De Bruin.


Screenshot van website

Genealogie (van) Lo(c)khorst - alokhorst.tripod.com

Onderzoek naar de families Lokhorst, Janssen, Lawson en Chace


Screenshot van website

Genealogie de L'Etang - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-l-etang

Een genealogische publicatie door Peter van Markus met gegevens over onder andere de families de Letang, de l'Etang, L'Etang, Treskes, Stas, Andre, van Riet en de Koning.


Screenshot van website

Genealogie De Langes de Beauveser - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-langes-de-beauveser

Een publicatie door Frits van Werven met gegevens over oa. de families Werven, van, Langes de Beauveser, de, Beauveser, Kip, Beauveser, de, Lange de Beauveser, de, Lange de Beoveser, de, Weerd, de en Weerd, de.


Screenshot van website

Genealogie De Lauw - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-lauw

Een publicatie door W. Tissen met gegevens over oa. de families De Louw, De Lauw, Tissen, Thissen, Willems, Cremers, Van Doerne, Dimmers, Nellen en Baltussen.


Screenshot van website

Genealogie De Lenne - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-lenne

Een publicatie door Anton Versteeg met gegevens over oa. de families De Lenne, Frongink, Distel, Krabbé, Geerdink, Groeneveld, Oude Hesselink, Alsters, Platvoet en De Nier.


Screenshot van website

Genealogie De Liefde - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-liefde

Een publicatie door Dirk de Liefde met gegevens over oa. de families De Liefde, Letterle, Van der Weide, Bertrams, Booker, Jong, Post, Leterle, Rep en Mendel.


Screenshot van website

Généalogie des familles Levoy et Le Grossec - www.genealogieonline.nl/genealogie-levoy-et-le-grossec

A genealogical publication by Gilles Le Grossec with information about, among others, the families Garel, Houssin, Le Grossec, Levoy, Nicolas, Dagorn, Pillevesse, Derrien and Raoul.


Screenshot van website

Genealogie Edelbroek uit Werkhoven (Utr.) en Kwartierstaat van Marjolein Simo - www.genealogieonline.nl/genealogie-edelbroek

Een publicatie door Aad Edelbroek met gegevens over oa. de families Edelbroek, Van Loon, Van der Poel, Van Heiningen, Van Galkom, Olthof, De Haan, Van Heijningen, Eikelenboom en Van der Kwaak.


Screenshot van website