stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 81 - 90 van 760:

www.genealogieonline.nl/genealogie-lagers

Genealogie Lägers

Een publicatie door H.L.F. Lagers met gegevens over oa. de families Reinink, Altena, Lägers, Grimmerink, Van Huis, Leeger, Westerman, Slingenberg, Veneman en Slatman.


Screenshot van website

www.lalieu.info

Genealogie Lalieu, Thorn

Familie Lalieu(x), van oorsprong afkomstig uit de omgeving Nijvel in België. Circa 1785 via Hoei terechtgekomen in Weert en tenslotte in Thorn. Vandaaruit uitgezworven naar Zuid-Afrika, Midden- en Noord-Amerika en Australië.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-lambinon

Genealogie Lambinon

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Lambinon, Groesbeek, Scheepbouwer, Brandt, Wapperom, Roos, Holtheijer, Fraterman, Mak en De Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lammertsma-maystre

Genealogie Lammertsma-Maystré

Een publicatie door J.J.Lammertsma met gegevens over oa. de families Lammertsma, Kloosterman, Maijstre, Maystré, Staats, Van der Linden, Van Houten, Maystre, Van Ispelen en Cloosterman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-landkroon

Genealogie Landkroon

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Landkroon, Regtop, De Vries, Capelle, Brugman, De Jong, Frieling, Hille, Veenstra en Egberink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-lansbergen

Genealogie Lansbergen

Een publicatie door W.Th. Sluijtman met gegevens over oa. de families Lansbergen, Landsbergen, De Vette, Ham, Van Leeuwen, Olsthoorn, Van der Hoeven, Suijker, Van Dijk en Overgaag.


Screenshot van website

Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-laurens

Genealogie Laurens

Een publicatie door Agnes Laurens met gegevens over oa. de families Valen, van, Laurens, Dubbeldam, Veld, in 't, Kluijver, de, Rosmalen, van, Spijkers, Haisma en Haisma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-lawende

Genealogie Lawende

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Lawende, Plomp, Ponsen, De Vries, Rijnaard, Brugman, Stappaert, Alblas, Vogels en Van der Hoff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-lebret

Genealogie Lebret

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Lebret, Van der Steen, Valkenburg, Van den Berg, De Wit, Goedhart, Vliegenthart, Volkert, Groenendaal en De Bosson.


Screenshot van website