stamboomgids

Familienamen » L

Websites 601 - 610 van 673:

Stamboom Van Lente en Schmidt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lente-en-schmidt

Een publicatie door Ans Schmidt met gegevens over oa. de families Van Lente, Schmidt, Hartkamp, Van den Aalvanger, Gerritsen, Meijer, Bijkerk, Koeman, Van der Maas en Ten Hoor.


Screenshot van website

Stamboom Van Leur - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-leur

Een publicatie door Lex van Leur met gegevens over oa. de families Van Leur, De Wael, Nass, Van den Bergh, Van Holland, Voet, Kocken, Van de Burgt, Van Vlaanderen en Van Niel.


Screenshot van website

Stamboom Van Leuveren-Hartkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-leuveren-hartkamp

Een publicatie door Harry van Leuveren met gegevens over oa. de families Wind, Jetten, Van Eijck, Samplonius, Dijkstra, Sietsma, De Jong, Jans, Semplonius en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Van Lienden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lienden

Een publicatie door Bert van Lienden met gegevens over oa. de families Van Lienden, Bouman, Van Zetten, Van Laviere, Fleskes (Flesker), Van der Wel, Nijhoff, Beelaard, Stahl en Aaltsz.


Screenshot van website

Stamboom Van Lier - Nieuwenhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lier-nieuwenhuizen

Een publicatie door Rina van Lier - Nieuwenhuizen met gegevens over oa. de families Van Lier, Van Kolsters, Nieuwenhuizen, Oerlemans, Klijn, Levens, Klekx, Biggelaar, Gosens en Schalke.


Screenshot van website

Stamboom Van Lierop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lierop

Een publicatie door Ria van Lierop met gegevens over oa. de families Van Lierop, Matheij, Schouten, Snaphaan, Gelderen, Spijkerboer, Zeeuwen, Verstappen, Matheewsen en Jo.


Screenshot van website

Stamboom Van Lieshout - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lieshout

Een publicatie door scuffins met gegevens over oa. de families Van Lyshoudt, Gielens, Van den Steen, Verhaegh, Denne, Van Lieshout, Jonckers, Thonissen, Extemring en Oomen.


Screenshot van website

Stamboom Van Lieshout / Bovens - www.genealogieonline.nl/van-lieshout-bovens-stamboom

Een publicatie door Sebastiaan van Lieshout met gegevens over oa. de families Van Lieshout, Van der Kleijn, Bovens, Cox, Weir, Van den Broek, Mccallum, Borsten, Wallace en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Van Lijf (Maastricht e.o.) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lijf

Een genealogische publicatie door Vic van Lijf met gegevens over onder andere de families Van Hooren, Hameleers, Feskens, Franssen, Van Lijf, Pouw, Rosier, Mandigers en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Van Lijnschooten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-lijnschooten

Een publicatie door Saskia van Lijnschooten met gegevens over oa. de families Van Lijnschooten, Van Linschooten, Stiens, Van der Most, Louring, Veer, Thijsse, Snijdoodt, Meindert en De Hoon.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws