stamboomgids

Familienamen » L

Websites 601 - 610 van 715:

Stamboom Van der Laan - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan

Een genealogische publicatie door Janny van Stijn met gegevens over onder andere de families De Koster, Hartman, Jans, Feiken, Van der Laan, Nipperus, Thedingh, Oldenburger en Bruiningh.


Screenshot van website

Stamboom Van der Laan - Leiden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-leiden

Een publicatie door A.R. van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan Maria, Van der Laan Gijsbertus, Van der Laan Jan, Van der Laan Hester, Van der Laan Floris, Van der Laan Gijsbert, Van der Laan Margaretha, Van der Laan Johanna, Van der


Screenshot van website

Stamboom Van der Laan en Bel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-en-bel

Een genealogische publicatie door Yonina Van der Laan met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Bel, Verkaaik, Cinjee, Hoolboom, Westerlinck, Lip, Passchier en Steneker.


Screenshot van website

Stamboom van der Laan, Stamvader Evert Jans van Oterdum - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-van-oterdum

Een publicatie door Reind van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan, Delger, Hoek, Krook, Van Landschoot, Uil, Mulder, Zuur, Bos en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Van der Lans - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-lans

Een genealogische publicatie door L.J.M. van der Lans met gegevens over onder andere de families Van der Lans, Vrijburg, Persoon, Janssen, Langevelt, De Kok, Warmerdam, Van der Ploeg en Van Rest.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leek - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leek

Een publicatie door Willem Hendrik van der Leek met gegevens over oa. de families Ridder, de, Nooijer, de, Nouwen, Belzen, van, Meulmeester, Leek, van der, Boer, den, Schroevers en Schroevers.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leeuw - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leeuw

Een publicatie door J.W. van der Leeuw met gegevens over oa. de families Van der Leeuw, Van Oijen, Van der Hoeven, Smits, Van der Klugt, Schravemade, Haselaar, Lieshout, Van Veen en Diekema.


Screenshot van website

Stamboom Van der Leur - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leur

Een publicatie door Karina van der Leur met gegevens over oa. de families Van den Boom, Van der Leur, Loef, Van der Kroft, Van Wessel, Hillebrand, Waanders, Donkers, Ten Holte en Croes.


Screenshot van website

Stamboom Van Der Leur - www.genealogieonline.nl/van-der-leur-stamboom

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Vandeleur, Roche, Heneage Drummond, Croasdaile, Pakenham, Spread, Brownrigg, Fitzgerald, Burton en Wodehouse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Linde - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-linde

Een publicatie door Ger van der Linde met gegevens over oa. de families Van der Linde, Lubbers, Jansen, Kamphuis, Korthuis, Kamps, Dijks en Dijks.


Screenshot van website