stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 631 - 640 van 771:

www.genealogieonline.nl/stamboom-petrus-johannes-luijckx

Stamboom Petrus Johannes Luijckx

Een publicatie door J. Aarts met gegevens over oa. de families Luijkx, Van der Veeken, Luijckx, Oomen, Dirven, Kavelaars, Van Gils, De Leeuw en De Leeuw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-petrus-van-loon

Stamboom Petrus van Loon

Een genealogische publicatie door Frits van Loon met gegevens over onder andere de families Van Loon, Verhoeven, Oomen, Van de Wiel, De Kort, De Jong, Brekelmans, Cools en Van Beurden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pieter-jansz-lap

Stamboom Pieter Jansz Lap

Een publicatie door Peter van Loenen met gegevens over oa. de families Loenen, van, Pieters Lap, Pietersen, Jans, Hendrikse, Lap, Pietersz, Keeleman en Keeleman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-senne-langeveld

Stamboom Senne Langeveld

Een genealogische publicatie door Mickel Langeveld met gegevens over onder andere de families Langeveld, Van den Elzen en Van Vugt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-te-loo

Stamboom Te Loo

Een publicatie door Erich Erich met gegevens over oa. de families Te Loo, Heideman, Wessels, Navis, Nap, Kluin, Van Lakerveld, Borninkhof, Van der Meij en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-thomas-luible

Stamboom Thomas Luible

Een publicatie door vom Stain und von Stauffenberg met gegevens over oa. de families Stauffenberg Von, Stain Zu Jettingen Vom, Stain Vom, Stain Zum Rechtenstein In Ichenhausen Freiherr Vom, Stain Zu Landstrost Vom, Stain Zu Jettingen Freiherr Vom, Stain Zum Rechtenstein In Ichenhausen Freiin Vom, Stain Zu Eberstall Vom, Stain Zu Jettingen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-andre-langenus

Stamboom van Andre Langenus

Een genealogische publicatie door Andre Langenus met gegevens over onder andere de families Langenus, Minnebo, Gillemot, Senecaux, Snauwaert, Cabuy, Verhoeven, Van Loock en Vervaet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-langeveld

Stamboom van de familie Langeveld

Een genealogische publicatie door Hans Langeveld met gegevens over onder andere de families Langeveld, Van der Wijden, Warmerdam, Ruigrok, Weijers, Zoet, Waasdorp, Langevelt en Emerson.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-familie-livius

Stamboom van de familie Livius

Een publicatie door Livius met gegevens over oa. de families Livius, Arnold, Spang, Kreeft, Van der Weijde, De Graaf, Van der Weide, Kinderen, Schonewille en Sterk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-laar

Stamboom Van de Laar

Een publicatie door Jan-Dirk van de Laar met gegevens over oa. de families Van de Laar, Van Lith, Welvaerts, Van Susante, Oudenhoven, Van Liempt, Van de Overbeek, Van de Laer, Van Gool en Van der Putten.


Screenshot van website