stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 631 - 640 van 754:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-logt

Stamboom van de Logt

Een publicatie door Peter Ibes met gegevens over oa. de families Logt, Godewarts van de Logt, Vlinck, Jans, Heuvel, Hendriks, Willems, Bschbaum, Solitrann en Ruijs.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-loo

Stamboom Van de Loo

Een genealogische publicatie door E.C.A. van de Loo met gegevens over onder andere de families Van der Loo, Van de Loo, Orlemans, Peterse, Wennekes, Hendriks, Van Loon, Balk en Van Keulen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laaken-van-der-laken

Stamboom Van der Laaken / Van der Laken

Een publicatie door Peter van Loenen met gegevens over oa. de families Van der Laaken, Van der Laken, Drap, Dra, Van der Lake, Van Leeuwen, Dissel, Plaizier en Plaizier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan

Stamboom Van der Laan

Een genealogische publicatie door Janny van Stijn met gegevens over onder andere de families De Koster, Hartman, Jans, Feiken, Van der Laan, Nipperus, Thedingh, Oldenburger en Bruiningh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-leiden

Stamboom Van der Laan - Leiden

Een publicatie door A.R. van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan Maria, Van der Laan Gijsbertus, Van der Laan Jan, Van der Laan Hester, Van der Laan Floris, Van der Laan Gijsbert, Van der Laan Margaretha, Van der Laan Johanna, Van der


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-en-bel

Stamboom Van der Laan en Bel

Een genealogische publicatie door Yonina Van der Laan met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Bel, Verkaaik, Cinjee, Hoolboom, Westerlinck, Lip, Passchier en Steneker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-van-oterdum

Stamboom van der Laan, Stamvader Evert Jans van Oterdum

Een publicatie door Reind van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan, Delger, Hoek, Krook, Van Landschoot, Uil, Mulder, Zuur, Bos en Jans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-land

Stamboom Van der Land

Een genealogische publicatie door Menno van der Land met gegevens over onder andere de families Van der Land, Harmens, Sierks, Laurens, Jacobs, Gerrijts, Hoekstra, Jansdr en Veenstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-lans

Stamboom Van der Lans

Een genealogische publicatie door L.J.M. van der Lans met gegevens over onder andere de families Van der Lans, Vrijburg, Persoon, Janssen, Langevelt, De Kok, Warmerdam, Van der Ploeg en Van Rest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leek

Stamboom Van der Leek

Een genealogische publicatie door Willem Hendrik van der Leek met gegevens over onder andere de families De Ridder, De Nooijer, Nouwen, Schroevers, Van Belzen, Den Boer, Van der Leek, Meulmeester en Grootjans.


Screenshot van website