stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 661 - 670 van 786:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-en-bel

Stamboom Van der Laan en Bel

Een genealogische publicatie door Yonina Van der Laan met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Bel, Verkaaik, Cinjee, Hoolboom, Westerlinck, Lip, Passchier en Steneker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-groningse-tak

Stamboom van der Laan, Groningse tak  Nieuw

Een genealogische publicatie door van der Laan met gegevens over onder andere de families Van der Laan, Tuitman, Jans, Wieringa, Mulder, Smit, Zwerver, Hoek & Delger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-laan-van-oterdum

Stamboom van der Laan, Stamvader Evert Jans van Oterdum

Een publicatie door Reind van der Laan met gegevens over oa. de families Van der Laan, Delger, Hoek, Krook, Van Landschoot, Uil, Mulder, Zuur, Bos en Jans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-land

Stamboom Van der Land

Een genealogische publicatie door Menno van der Land met gegevens over onder andere de families Van der Land, Harmens, Sierks, Laurens, Jacobs, Gerrijts, Hoekstra, Jansdr en Veenstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-lans

Stamboom Van der Lans

Een genealogische publicatie door L.J.M. van der Lans met gegevens over onder andere de families Van der Lans, Vrijburg, Persoon, Janssen, Langevelt, De Kok, Warmerdam, Van der Ploeg en Van Rest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leek

Stamboom Van der Leek

Een genealogische publicatie door Willem Hendrik van der Leek met gegevens over onder andere de families De Ridder, De Nooijer, Nouwen, Schroevers, Van Belzen, Den Boer, Van der Leek, Meulmeester en Grootjans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leer

Stamboom Van der Leer

Een genealogische publicatie door Patrick van der Leer met gegevens over onder andere de families Van der Leer, Kraft, Duplessis, Grootaers, Lemmens, Simmermans, Jacobs, Van Wingerden en Daemen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-leer-stamboom

Stamboom Van der Leer

Een genealogische publicatie door Jaap Ipenburg-van der Leer met gegevens over onder andere de families Van der Leer, Stolk, Aukes, Van Wingerden, Steenbergen, Bakker, De Snoo, Vliegenthart en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leest-rodenboog-scheerhoorn-w ...

Stamboom van der Leest, Rodenboog, Scheerhoorn, Warners

Een genealogische publicatie door Fokko van der Leest met gegevens over onder andere de families van der Leest, Scheerhoorn, Bijkerk, Jans, Rodenboog, Scheringa, Abels en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-leeuw

Stamboom Van der Leeuw

Een publicatie door J.W. van der Leeuw met gegevens over oa. de families Van der Leeuw, Van Oijen, Van der Hoeven, Smits, Van der Klugt, Schravemade, Haselaar, Lieshout, Van Veen en Diekema.


Screenshot van website