stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 621 - 630 van 771:

www.genealogieonline.nl/stamboom-lustig

Stamboom Lustig

Een publicatie door Bert Lustig/Huizen met gegevens over oa. de families Lustig, Schipper, Vos, Zwaan, Hagedoorn, Spilt, Kos, Schaap, Lustigh en Harder.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-luttgens

Stamboom Luttgens

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Luttgens, Flegel, Konsten, Viehoff, Heijnen, Lutgens, Smeets, Kleinekemper en Eversz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lutz

Stamboom Lutz

Een genealogische publicatie door Dennis Lutz met gegevens over onder andere de families Lutz, Jansen, Korbee, Franssen, Thijssen, De Wolf, Van Quekelberghe, Titt en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-luyckx

Stamboom Luyckx

Een publicatie door Sjors Luyckx met gegevens over oa. de families Luyckx, Luijckx, Claes, Van Koningsbruggen, Phulippus, Luijcks, Moorman, Smit, Marijnisse en Beijendaal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-luza

Stamboom Luza

Een genealogische publicatie door vlissingen1981 met gegevens over onder andere de families Hamelink, Van Iwaarden, Riemens, Quartel, Cranendonck, Van Kleef, Van der Linden, Van Alphen en Groenenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lycklama-a-nijeholt

Stamboom Lycklama a Nijeholt

Een publicatie door Peter van Bennekom met gegevens over oa. de families Lycklama A Nijeholt, Kaashoek, Van Bennekom, Jorritsma, Tolsma, Van den Berg, Van Abbema, Anthonisse, Van Gorkum en Kooistra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-patrik-van-looy

Stamboom Patrik Van Looy

Een genealogische publicatie door Patrik Van Looy met gegevens over onder andere de families Van Looy, Bouwen, Van Goubergen, Van den Schoor, Bosmans, Verherstraeten, Bogaerts, Cambré en Schoenmakers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-peter-lips

Stamboom Peter Lips

Een publicatie door Peter Lips met gegevens over oa. de families Post, van der, Lips, Linden, van der, Vintges, Schaft, Pont, Plattel, Gussenhoven en Gussenhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-petra-limburg

Stamboom Petra Limburg

Een publicatie door Geertruida Limburg met gegevens over oa. de families Franks, Jellema, Saxony, Hoekstra, Lorraine, Austrasia, Limburg, Burgundy, Jans en Pfaff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-petrus-johannes-luijckx

Stamboom Petrus Johannes Luijckx

Een publicatie door J. Aarts met gegevens over oa. de families Luijkx, Van der Veeken, Luijckx, Oomen, Dirven, Kavelaars, Van Gils, De Leeuw en De Leeuw.


Screenshot van website