stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 761 - 770 van 848:

www.genealogieonline.nl/familie-van-der-meer-stamboom

Stamboom Van der Meer

Een publicatie door Ronald van der Meer met gegevens over oa. de families Van der Meer, Van der Plaat, Maarleveld, Van den Bos, De Bruin, Verrijp, Edelman, Van Voorden, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-meer-stamboom

Stamboom Van der Meer

Een publicatie door Mario Pennink met gegevens over oa. de families Van der Meer, Weijer, Van Amsterdam, Hanschen, Sauvlet, Kardinaal, Blom, Jongsma, Wilsum en Campjes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_van-der-meer

Stamboom van der Meer

Een genealogische publicatie door Mariska van der Meer met gegevens over onder andere de families Van der Meer, Bartels, Van Veen, Heemskerk, Straathof, Castelijn, Duijnstee, Hoogenboom en Snabel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-meer_stamboom

Stamboom Van der Meer

Een genealogische publicatie door Margot met gegevens over onder andere de families Van der Meer, Van de Langenberg, Van den Mosselaar, Kloeze, Van Seijen, Steenhuis, Bruinsma, De Hek en De Graaf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-ernst

Stamboom Van der Meer - Ernst

Een publicatie door Freek van der Meer met gegevens over oa. de families Deen, Ernst, Smook, Ter Haseborg, Van der Meer, De Lange, Sinnema, Van Boxtel, Bakker en Rabelink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-van-silfhout

Stamboom Van der Meer - Van Silfhout

Een genealogische publicatie door Stefan van der Meer met gegevens over onder andere de families Van der MEER, GEERDINK, MORSKATE, Van SILFHOUT, BLIEKENDAAL, EITINK, WIENTJES, JANSEN en TIJNAGEL.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-pennink

Stamboom Van der Meer Pennink

Een genealogische publicatie door Mario Pennink met gegevens over onder andere de families Van der Meer, Hanschen, Weijer, Atin, Campjes, Van Wilsum, Van Tol, Rond en Jongsma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-de-vegt

Stamboom Van der Meer-de Vegt

Een genealogische publicatie door Yvon van der Meer met gegevens over onder andere de families Van der Wielen, De Roos, Robijn, De Vegt, Visser, Steensma, Aardema, Pat en Boonstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-mei

Stamboom Van der Mei

Een publicatie door A. Reijntjes met gegevens over oa. de families Hovingh, Van der Mei, Reijntjes, Van Zuilen, Geerts Meulman, Wieringa, Redeker, Alberts Reinders, Hoving en Dijksterhuis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meij

Stamboom Van der Meij

Een publicatie door Tjalco P. van der Meij met gegevens over oa. de families Nierop, Van der Mey, Sytsma, Boelens, Buwalda, Munnickhuys, Van Rijsinge, Sanders, Van der Meij en De Valk.


Screenshot van website