stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » N

Websites 221 - 230 van 328:

www.genealogieonline.nl/nieuwenhuis-stamboom

Stamboom Nieuwenhuis

Een publicatie door Robin Nieuwenhuis met gegevens over oa. de families Bolwijn, Witteveen, Langenkamp, Veenstra, Schoonbeek, Ramaker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-nieuwenhuis-stamboom

Stamboom Nieuwenhuis

Een publicatie door Fineke van Driel met gegevens over oa. de families Van Wolfswinkel, Van Zwetselaar, Van der Veen, Haverkamp, Nieuwenhuis, Visee, Stuurman, Apeldoorn, Van Klinckenberg en De Kruyf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieuwenhuizen-van-ginkel-de-kruijf-gr ...

Stamboom Nieuwenhuizen-Van Ginkel en De Kruijf-Grootendorst

Een genealogische publicatie door Jan Nieuwenhuizen met gegevens over onder andere de families Van Ginkel, Van Dijk, Grootendorst, Meijers, Timmer, Van Wijk, Van den Brink, De Kruijf en Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieuwesteeg-de-jong

Stamboom Nieuwesteeg-De Jong

Een publicatie door Tineke Nieuwesteeg-De Jong met gegevens over oa. de families Nieuwesteeg, Damen, De Jong, Hengst, Van der Westerlaken, Rombouts, Van der Werff, Akkermans, Buldt en Nieuwersteeg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieuwkerk

Stamboom Nieuwkerk

Een publicatie door Marjon Planta met gegevens over oa. de families Nieuwkerk, Van Niekerken, Oostenrijk, Oostdijk, De Vos, De Bie, Rijnsaardt, Oostdijck en Oostdijck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieuwlaat

Stamboom Nieuwlaat

Een genealogische publicatie door Jan Klein met gegevens over onder andere de families Nieuwlaat, Brouwer Brouwers, Van Sundert Zundert, Braat, Rockx Roks Rokx, Bogers, Koning Konings, Deckers Dekkers en De Beer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieuwstadt

Stamboom Nieuwstadt

Een publicatie door Marc Frere met gegevens over oa. de families Van Nieuwstadt, Stevens, Van Woensel, Boelaers, Vanderheyden, Van Dun, Mutsaers, Frère, De Rijck en Netten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-nieveld

Stamboom Nieveld

Een genealogische publicatie door Cees Nieveld met gegevens over onder andere de families Nieveld, Nieuwveld, Van Blerck, Brammert, Wildschut, Van Dinteren, Kreuk, Schouten en Van der Grijp (Grip).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-niezen

Stamboom Niezen

Een genealogische publicatie door Hendrik Jan Niezen met gegevens over onder andere de families Heek, Pothoven, Dijkslag, Gijsbertse, Niezen, Geertsma, De Bree, Van Dijk en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-niezing

Stamboom Niezing

Een genealogische publicatie door Arie Pool met gegevens over onder andere de families Niezing, Bijker, Tabak, Kootstra, Pool, Geitz, Niezink, Niesing en Vugteveen.


Screenshot van website