stamboomgids

Familienamen » T

Websites 81 - 90 van 328:

Kwartierstaat Thijs - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-thijs

Een publicatie door Thijs van der Gugten met gegevens over oa. de families Jans, Gerrits, Hendriks, Van der Kooij, Vlieck, Jansen, Van Ginkel, Van Lotharingen, Van Holland en Van Dorp.


Screenshot van website

Kwartierstaat Troelstra - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-troelstra

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Troelstra, Jellema, Bokma, Jonkman, Teitsma, Klaazes, Boekhoudt, Woudhuizen, Bokma de Boer en Landmeter.


Screenshot van website

Kwartierstaat Wilhelmina Gerardina Petronella Touw - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-wilhelmina-gerardina-petronella- ...

Een publicatie door N. van der Brugge met gegevens over oa. de families Touw, Koene, Van der Spek, De Bruin, 't Gilde, Van der Meer, Kortenbout, Schouten, Den Harder en Poldervaart.


Screenshot van website

Kwartierstaten Timmerman - Hunnersen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-timmerman-hunnersen

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Bok, Neurink, Timmerman, Jans, Houdel, Bron, Hunnersen, Bijker, Hendriks en Postma.


Screenshot van website

Los Trastámaras - www.genealogieonline.nl/los-trastamaras

A genealogical publication by Jesús Alonso with information about, among others, the families El Hermoso, La Loca, La Católica, De Borgoña, El Católico, De Alemania and Emperador.


Screenshot van website

maximum test - www.genealogieonline.nl/maximum-test

Een publicatie door Ard van Bergen met gegevens over oa. de families Driel, van, Arkel, van, Holland, van, Dijck, van, Jong, de, Meer, van der, Dorp, van, Heusden, van en Heusden, van.


Screenshot van website

My Giant Family Tree - www.genealogieonline.nl/my-giant-family-tree

Een publicatie door Jennifer Swisher met gegevens over oa. de families Hall, Strong, Swisher, Brock, Baker, Stark, Green, Harris en Harris.


Screenshot van website

Parenteel Den Toom - www.genealogieonline.nl/parenteel-den-toom

Gegevens over oa. de families Den Toom, Rietveld, Van den Heuvel, Van der Vlist, Heykoop, Den Boer, Alblas, Beuzekom, (De) Rietveld (Bont) en Thoom.


Screenshot van website

Parenteel Frederik Tuijl omgeving Sluipwijk - www.genealogieonline.nl/parenteel-frederik-tuijl

Een publicatie door Jaap van Tuyll met gegevens over oa. de families Tuijl, Houdijker, Verboom, Visser, Bakker, Klaaren, Roeland, Rijm, Van Oord en Hollander.


Screenshot van website

Parenteel Geurt Reijers van Tuijl omgeving Ochten - www.genealogieonline.nl/parenteel-geurt-reijers-van-tuijl

Een publicatie door Jaap van Tuyll met gegevens over oa. de families Van Lavieren, Van Tuijl, Van den Berg, Van Zetten, Van Tussenbroek, Van Tuil, Van de Weerd, Van Doorn, Van Ingen en Vermeer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws