stamboomgids

Familienamen » V

Websites 91 - 100 van 906:

Genealogie Van Varenberg - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-varenberg

Een publicatie door Michael van Varenberg met gegevens over oa. de families Van Hamme, Janssens, De Pauw, Van Vaerenberg, Peeters, Trappeniers, Van der Hulst, Verhulst, Van Varenberg en Van Vaerenbergh.


Screenshot van website

Genealogie Van Veen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-veen

Een genealogische publicatie door Frank van Veen met gegevens over onder andere de families Van Veen, Talens, Molhoek, Tempelman, Kool, Van den Bergh, Sierat, Lem en Schuiling.


Screenshot van website

Genealogie Van Veen-Martens - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-veen-martens

Een publicatie door Kees van Veen met gegevens over oa. de families Vaags, Van Veen, Wijsman, Martens, Heinen, Joosten, Navis, Van den Hoorn, Deunk en Oberink.


Screenshot van website

Genealogie Van Veldhuizen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-veldhuizen

Een publicatie door A. van Veldhuizen met gegevens over oa. de families Van Veldhuizen, Veldhuizen, Van Veldhuisen, Van Veldhuijsen, Van Velthuizen, Van Veldhuizen), Van Burken, Van Veldhujzen, Jansen en Maesen.


Screenshot van website

Genealogie Van Velze - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-velze

Een publicatie door Peter van Velze met gegevens over oa. de families Verloop, Verloop , Straatman, Van Velze, Jaspers, Stamrood, Velze, Fornhoff , Valkenburg en Es.


Screenshot van website

Genealogie Van Volkom - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-volkom

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Volkom, Van Leen, Zwang, Maagendans, Meijers, Van Volckom, Swang, De Bruin, Van Dongen en Van Hombroek.


Screenshot van website

Genealogie Van Vonno - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-vonno

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over oa. de families Van Vonno, Van Putten, Vonno, Iliohan, Zevenboom, Van Niekerk, Van Bree, De Bakker en De Bakker.


Screenshot van website

Genealogie Van Voorn - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-voorn

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Van Voorn, De Haan, Veen, Mes, Haan, Lanting, Hoogakker, Reinders, Lantink en Van der Weg.


Screenshot van website

Genealogie Van Voornveld - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-voornveld

Een genealogische publicatie door Johan van der Steen met gegevens over onder andere de families Van Voornveld, Steneker, Niezen, Verburg, Rullmann, Van den Berg, Van Wijngaarden, Koers en Bruins.


Screenshot van website

Genealogie van Vrijaldenhoven - www.Vrijaldenhoven.com

Parenteel en kwartierstaat van "van Vrijaldenhoven" Parenteel van de familie's Ottens, Jagt, Bal, Nijkeuter, Macor, Oversteeg


Screenshot van websiteGenealogie nieuws