stamboomgids

Familienamen » V

Websites 101 - 110 van 906:

Genealogie van Vrijaldenhoven - www.Vrijaldenhoven.com

Parenteel en kwartierstaat van "van Vrijaldenhoven" Parenteel van de familie's Ottens, Jagt, Bal, Nijkeuter, Macor, Oversteeg


Screenshot van website

Genealogie Vandersee - www.genealogieonline.nl/genealogie-vandersee

A genealogical publication by Stefan Vandersee with information about, among others, the families Vandersee, Knobloch, Burmeister, Bechtold, ..., Gauger, Stephan, Utescher and Golessa.


Screenshot van website

Genealogie Vanduynslager - www.genealogieonline.nl/genealogie-vanduynslager

Een publicatie door H. Vanduynslager met gegevens over oa. de families Vanduynslager, Van Duynslager, Van Duynslaeger, Van Duijnslaeger, Vanduynslaeger, Roelens, Claus, Braeckevelt, Vanduijnslaeger en Van Duynslaegher.


Screenshot van website

Genealogie Vastmans Sittard - www.genealogieonline.nl/genealogie-vastmans-sittard

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Vastmans, Lecok, Gijsen, Janssen, Hilven, Pergens, Mussen, Schabon en Schabon.


Screenshot van website

Genealogie Veenstra - www.genealogieonline.nl/genealogie-veenstra

Een genealogische publicatie door Jurrit Veenstra met gegevens over onder andere de families Groot, Van Duijvenbode, Doets, Wever, Van Duijn, Marees, Hartog, Kox en Kroes.


Screenshot van website

Genealogie Velders - www.genealogieonline.nl/genealogie-velders

Een publicatie door Gerard Velders met gegevens over oa. de families Velders, Schoots, Van Ewijk, Teunissen, Mulders, Van Kruijsbergen, Jansen, Triesschijn, Vermeulen en Laheij.


Screenshot van website

Genealogie Veltrop Burgsteinfurth - Dörpen - Noord-Holland - www.genealogieonline.nl/genealogie-veltrop-burgsteinfurth

Een genealogische publicatie door Alexander Veltrop met gegevens over onder andere de families Veltrop, Faber, Scully, Feltrup, De Haan, V. Kerkwijk, De Boer, Visser en Rijsenbrij.


Screenshot van website

Genealogie Vente - www.genealogieonline.nl/genealogie-vente

Een publicatie door J.M.Jonkman van Noord met gegevens over oa. de families Vente, Van der Neut, Van Hanswijk, Van Rhoon, Baan, Tas, Hollander, Van IJperen, Van 'thof en Van Eijk.


Screenshot van website

Genealogie Verbeek - www.genealogieonline.nl/genealogie-verbeek

Een publicatie door Carla Verbeek met gegevens over oa. de families Verbeek, Lijffijt, Van Rijn, Van de Waterplas, Van Nimwegen, Quick, Schaap, Van Weenen, Segers en Ruijsenaar.


Screenshot van website

Genealogie Verbist-Theunissen - www.genealogieonline.nl/genealogie-verbist-theunissen

Een publicatie door Louis Verbist met gegevens over oa. de families Verbiest, Laenen, Verbist, Theunissen, Geijskens, Bulckens, Maes, Luyten, De Hoog en Exelmans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws