stamboomgids

Familienamen » V

Websites 71 - 80 van 908:

Genealogie van de familie Vermeij uit Dordrecht en omstreken - www.familievermeij.nl

Genealogie van de familie Vermeij uit Dordrecht. De voorvaders kwamen uit het plaatsje Spijk in Groningen. De site geeft alleen de mannelijke lijn weer.


Screenshot van website

Genealogie van de families Visser, Van der Horst, - www.johjvisser.nl

Naast een doorzoekbare database met ca 10000 personen bevat deze site Kwartiestaten en patentelen, geschiedenis van de genoemde families, veel afbeeldingen, een verklarende lijst van oude en nieuwe beroepen en een uitgebreide links-pagina.


Screenshot van website

Genealogie Van de Velde - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-velde

Een publicatie door Wouter van de Velde met gegevens over oa. de families Van de Velde, Koster, Rekkers, Outermans, Kooijmans, Brand, Krijger, Koks, Hofman en Van Well.


Screenshot van website

Genealogie Van de Velde - www.genealogieonline.nl/van-de-velde-genealogie

Een publicatie door Leon van Catz met gegevens over oa. de families Van de Velde, Burgersdijk, Post, Smits, Gramser, Van Cappellen, Endt, Drost en Drost.


Screenshot van website

Genealogie Van de Velde - Wetteren - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-velde-wetteren

Een publicatie door Rik van de Velde met gegevens over oa. de families Van de Velde, Vervaet, Mathilde, Noppe, Naudts, Vervliet, Smekens, Schatteman, De Wilde en Duym.


Screenshot van website

Genealogie Van der Vaart - www.genealogieonline.nl/van-der-vaart-genealogie

Een publicatie door C.R. Gonzalez met gegevens over oa. de families Van der Vaart, Gorgan, Willems, Besjes, Tan, Hendriks Meijer, (Egberts) Menger, Westwijk, Radjim en Niedinks Westwijk.


Screenshot van website

Genealogie Van der Vaart - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-vaart

Een publicatie door Wijnanda van der Vaart met gegevens over oa. de families Van der Vaart, Van der Veen, Oost, Wegman, Dijkstra, Hofstede, Mulder, Hoekstra, Koenes en Rijzinga.


Screenshot van website

Genealogie Van der Val(c)k - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-valk

Een genealogische publicatie door Jan van der Valk met gegevens over onder andere de families Van der Valk, Van der Valck, Valck, Van Gorp, Van der Marel, Van der Meer, Rodenburg, Van Leeuwen en Van Dop.


Screenshot van website

Genealogie Van der Veen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-veen

Een publicatie door P. van der Veen met gegevens over oa. de families Van Genderen, Van Zuiden, Semeyns, Kan, Stroobach, Cohen, Van der Wijk, Vooren, Van der Horst en Van Emmenes.


Screenshot van website

Genealogie Van der Veen - www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-van-der-veen

Een publicatie door M. Visser met gegevens over oa. de families Van der Veen, Wijngaarden, De Boer, Silvius, Hobma, Pietersma, De Jong, Tuinier, Westhof en IJpma.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws