stamboomgids

Favoriete genealogische websites van van tendeloo patrick

Favorieten 1 - 4 van 4:

Brabants Historisch Informatie Centrum - www.bhic.nl

Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in 's-Hertogenbosch is het Regionaal Historisch Centrum voor Noord-Brabant, met name het noordoostelijk deel van deze provincie. Het BHIC fungeert in formele zin als Rijksarchief in Noord-Brabant en als gemeentearchief en waterschapsarchief voor een aantal gemeenten en waterschappen gelegen in het noordoostelijk deel van deze provincie. Vanuit die functies beheert het BHIC enerzijds archieven en verzamelingen afkomstig van rijks-, provinciale en particuliere instellingen met als werkingsgebied de provincie Noord-Brabant of voorgangers daarvan, en anderzijds van ruim tachtig (voormalige) gemeenten en waterschappen gelegen in het genoemde noordoostelijk deel van deze provincie en eveneens van particuliere instellingen in dit gebied.

Categorie: Archieven » Regionale archieven

Screenshot van website

Genealogie Online - www.genealogieonline.nlAanrader!

Een grote verzameling genealogische data (stambomen, parentelen, kwartierstaten en bidprentjesverzamelingen) van diverse genealogen die hun gegevens eenvoudig op deze site publiceren.

Categorie:

Screenshot van website

Regionaal Archief West-Brabant - www.regionaalarchiefwestbrabant.nl

Op deze site vindt u informatie over de archieven en de historie van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Zundert en van het voormalige wat

Categorie: Bronnen » Provincies » Noord-Brabant

Screenshot van website

GeneaNet - en.geneanet.org/fonds

Internationale zoekmachine met veel Nederlandse info op naam.

Categorie:

Screenshot van website