stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Zoekresultaten 'Hijne' (in alle categorieën)

Resultaten 1 - 10 van 10:

www.genealogieonline.nl/stamboom-heinen

Stamboom Heinen / Eijer / Kranenburg

Een publicatie door Jan Heinen met gegevens over oa. de families Kranenburg, Heinen, Heijnen, Eijer, Hijnen, Koelewijn, Cranenburgh, De Graaf, Vermaat en Muijs.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

familiesporen.wordpress.com

Familiesporen | Voorouders van Karin van Veen in mannelijke en vrouwelijke lijn

Op Familiesporen staan de volgende voorouderlijke takken me aangetrouwde families: Boekooy (Leiden), Bredewold (Leiden en Zwolle), Focker (Leiden en Koudekerk), Kortekaas (Bollenstreek), Poptie (Leiden en Sedan), Stouten (Leiden), Van der Steen (Leiden), Van Veen (Leiden, Delft en Voorburg) en Van Wijk (Leiden). Tot de familie Van Wijk behoren de firmanten van de Wollendekenfabriek Gebrs. Van Wijk. Per generatie zijn bijzonderheden over zowel de ouders als de kinderen opgenomen. Zoals informatie over woningbezit en transcripties van notariële akten. Regelmatig verschijnen op deze website in blogvorm artikelen over het leven van deze mensen.

Categorie: Familienamen » V


Screenshot van website

probook.nl

Uw familiegeschiedenis in boekvorm

U kunt nu uw familiegeschiedenis ook in boekvorm laten verschijnen.Probook Media BV te Zwolle (038-4605472) doet dit op de klassieke methode, genaaid gebonden hardcover, zowel in kleur als zwart wit.Het is al mogelijk om 1 boek te laten maken!Kijk m

Categorie: Boeken


Screenshot van website

theoarchief.blogspot.nl

Leuke archiefvondsten

Al sinds 1977 verricht ik stamboomonderzoek en ik ben in de loop der jaren vele leuke archiefvondsten tegengekomen, die wellicht ook voor andere genealogen interessant zijn. Daarom ga ik deze nu publiceren. Wekelijks zal er een nieuw item verschijnen.

Categorie: Internet specifiek » Weblogs


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hijne-hoogenboom

Stamboom Hijne - Hoogenboom

Een publicatie door Luuk Hijne met gegevens over oa. de families Bos, Hijne, Hoogenboom, Vonk, De Jong, Buur, Rijs, Van Steen, Van der Laan en Huipe.

Categorie: Familienamen » H


Screenshot van website

www.familiearchivaris.nl/243

Familiearchief Los

Onze voorvaderen stammen uit 1590, of misschien nog vroeger. Daar heb ik niets van kunnen vinden. Waarschijnlijk staan in de doopboeken van voor 1600 nog namen van ons geslacht in, maar ik kan die middeleeuwse taal niet lezen. Die boeken schijnen in Den H

Categorie: Organisaties » Familiearchieven


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-gunther

Stamboom Gunther

Een genealogische publicatie door Cor Gunther met gegevens over onder andere de families Gunther, Lam, Troost, Van Dolderen, Kelterbach, Harmsen, Hijnekamp, Verbeek en Gerritsen.

Categorie: Familienamen » G


Screenshot van website

www.familiekundedeinze.be

Familiekunde Vlaanderen regio Deinze

Familiekunde Deinze is een afdeling van Familiekunde Vlaanderen en verzorgt sinds 1992 de genealogische begeleiding voor de gemeenten Deinze, Nazareth, Zulte en hun deelgemeenten. Wij organiseren voordrachten, seminaries, oefeningen en tentoonstellingen welke voornamelijk plaats vinden in de kelder van de Stedelijke Bibliotheek van Deinze. Daarnaast publiceren de (bestuurs)leden van de afdeling geregeld nieuwe werken die een deel van het bronnenbestand uit de regio behandelen. Deze verschijnen ook in ons tweemaandelijks tijdschrift Leiestam. In het Stedelijk Archief stellen wij gekopieerde parochieregisters van Deinze ter beschikking alsook allerlei microfilms, publicaties en werken over ons werkgebied en andere. Via deze website reiken we je online bronnen en tools aan, een overzicht van onze publicaties en boekenbestand, een agenda met onze komende activiteiten en een forum waarbij onze leden met elkaar in contact kunnen komen.

Categorie: Organisaties » Verenigingen » Familiekunde Vlaanderen


Screenshot van website

www.igv.nl/JIR/jirned.html

Janssen's Indisch Repertorium / inleiding

Janssen's Indisch Repertorium is een generale index op familienamen (door genealogen ook 'geslachtsnamen', maar door de meeste mensen doorgaans 'achternamen' genoemd) die voorkomen in gedrukte genealogische en aanverwante publicaties betreffende Oost- en West-Indië welke in de afgelopen 75 jaar zijn verschenen. UItsluitend genealogische informatie die in drukvorm is verschenen, wordt in het Repertorium opgenomen; genealogische informatie op het internet wordt niet opgenomen daar hun status wegens voortdurende aanvullingen en verbeteringen niet vaststaand is. Bovendien kan op websites niet naar paginanummers worden verwezen. Het Repertorium pretendeert geen volledigheid, doch bijna alle vooroorlogse standaardwerken op dit gebied zijn erin opgenomen benevens de thans op dit gebied verschijnende publicaties. Het Repertorium concentreert zich echter, evenals de IGV, voornamelijk op Oost-Indië. "Janssen's Indisch Repertorium" bevat thans ruim 278.000 referenties naar zo'n 65.000 familienamen die, hetzij via hun voorouders, hetzij via hun nakomelingen, verbonden zijn met Oost- of West-Indië. Maar uiteraard hoeven personen met dezelfde familienaam niet noodzakelijkerwijze tot dezelfde familie te behoren!.

Categorie: Internationaal » Azië


Screenshot van website

www.nicolaus-poppelius.be

Nicolaus Poppelius

Op 15 oktober 1977 werd te Ravels de heemkundekring Nicolaus Poppelius opgericht. Meteen was dit de eerste vereniging die na de fusie van de drie dorpen Ravels, Weelde en Poppel voor de nieuwe gemeente ontstond. Aanvankelijk bestonden de activiteiten in het organiseren van lezingen, tentoonstellingen en uitstappen. Al vlug echter begonnen er ook boeken te verschijnen. Niet minder dan acht titels zagen het levenslicht. Dan begon het werk aan een museum op volle toeren te draaien. Eens dat project ook gerealiseerd was, startte het bestuur een tijdschrift op. Het kreeg de titel "De drie Goddelijke Deugden". Daarmee wordt verwezen naar de bijnaam die de drie dorpen sedert mensenheugenis dragen.

Categorie: Organisaties » Verenigingen » Heemkundekringen » Antwerpen


Screenshot van website