stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » A

Websites 301 - 310 van 347:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aggelen

Stamboom Van Aggelen

Een genealogische publicatie door Kobus van Dijken met gegevens over onder andere de families Van Aggelen, Onderstal, Van de Weerd, De Bond, Elings, Van Roekel, Heij, Bongers en Cornelissen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-aken_stamboom

Stamboom Van Aken

Een genealogische publicatie door Ed van Aken met gegevens over onder andere de families Van Aken, Mol, Reijnen, Van der Ploeg, De Jonge, De Vlieg, Apsiel, Timmerman en Van Eekelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aken-van-wijchen

Stamboom Van Aken, Van Wijchen, Jans en Kromwijk

Een publicatie door Danny van Aken met gegevens over oa. de families Van Aken, Van Wijchen, Vermunt, Kromwijk, De Groot, Groenendijk, Daas, Krijnen, Van Dueren en Bodenstaff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-akkeren-mokkink

Stamboom Van Akkeren,Mokkink

Een genealogische publicatie door Ton Tulner met gegevens over onder andere de families Tulner, Wedzinga, Althoff, Mokkink, Falhaber, De Groot, Van Dijk, Wijma en Zabakolas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alberda

Stamboom Van Alberda

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Van Alberda, Bosma, Hooghiemstra, Marinus, Popma, De Roos, Van Krugten, De Vries, Hoogstra en Van Delft.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alle

Stamboom van Alle

Een genealogische publicatie door Hubert van Steenes met gegevens over onder andere de families Van Steenis, Van Stenis, Steenis, Stenis, Van Steenes, Van den Steenhuys, Van Steennis, Steennis en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alphen

Stamboom Van Alphen

Een genealogische publicatie door Jan van Alphen met gegevens over onder andere de families Van Alphen, De Leeuw, Kuppens, Deijkers, De Vet, Luijsterburg, Brehm, Dam en Beerendonk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-altenburg

Stamboom Van Altenburg

Een publicatie door Dennis van Altenburg met gegevens over oa. de families Van Altenburg, Van Uden, Spoel, Ponsen, Toor, Oostveen, Faber, Van Eijk, Stasse en Muli.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-amerongen-van-rees

Stamboom Van Amerongen van Rees

Een genealogische publicatie door Arda Daley met gegevens over onder andere de families Van Amerongen, Van Donselaar, Van Laar, Boonzaaijer, Van Dijk, Van Rees, Van Eck, Takke en Van Vulpen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-andel

Stamboom Van Andel

Een publicatie door Andy van Andel met gegevens over oa. de families Den Dekker, Heijkoop, Hensing, Speelman, Vermunt, Van Andel, Biegstraaten, Dekker, Van Dillen en Gudde.


Screenshot van website