stamboomgids

Familienamen » A

Websites 311 - 320 van 337:

Stamboom Van Assche - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-assche

Een publicatie door G.P. van As met gegevens over oa. de families Van As, Van Ast, Van Assche, Van Assen, Van Asch, Van Grimbergen, Van Ranst, Berthout, De Graaf en Van Aschs.


Screenshot van website

Stamboom Van Asseldonk - van-asseldonk.nl

Genealogie van het in oorsprong Noord-Brabantse geslacht Van Asseldonk met gegevens vanaf de veertiende eeuw


Screenshot van website

Stamboom Van Asseldonk - Erp/Gemert/Veghel - www.genealogieonline.nl/sstamboom-van-asseldonk

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Van Asseldonk, Asseldonk, Smulders, Van den Acker, Biemans, Van Dooren, Van Lieshout, Goorts, Jacob en Van den Elsen.


Screenshot van website

Stamboom Van Asselen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-asselen

Een publicatie door Bas van Asselen met gegevens over oa. de families Van Asselen, De Jong, Overmars, Westerbos, Hogenes, Van Oostwaard, Groot, Barends, Kind en Knigge.


Screenshot van website

Stamboom Van Assenbergh, Bergen, Geritz, Spitzer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-assenbergh-bergen-geritz-spitzer

Een genealogische publicatie door Kees van Assenbergh met gegevens over onder andere de families Assenbergh, Leeuwen, Vilders, Servaas, Geritz, Zijverden, Mekel, Van Bergen en Bergen.


Screenshot van website

Stamboom Van Assendelft - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-assendelft

Een publicatie door C. v.d. Oudenhoven met gegevens over oa. de families Van Assendelft, Mulders, Van der Horst, De Jeu, Hoogwerff, Verlooij, Jans, Van Lindt, De Bije en Van de Bijl.


Screenshot van website

Stamboom Van Atteveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-atteveld

Een publicatie door Albert van Atteveld met gegevens over oa. de families Van Atteveld, Bernts, Leegstraten (Van), Hermsen, Peters, Du Saar, Hermans, Van Dreumel, Ariƫns en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Van Audenhoven - Van den Oudenhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-audenhoven

Een publicatie door C. v.d. Oudenhoven met gegevens over oa. de families Van Oudenhoven, Van Audenhoven, Van den Oudenhoven, Smulders, Schoenmakers, Van de Venne, Goijaerts, Van Mol, Corsten en Peeters.


Screenshot van website

Stamboom van de familie Amsen in Nederland - www.genealogieonline.nl/stamboom-amsen

Een publicatie door JJR Amsen met gegevens over oa. de families Amsen, Ambsen, Spaan, Jansen, Beerendonk, Hoogenboom, Vos, Walles en Walles.


Screenshot van website

Stamboom Van den Aakster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-aakster

Een publicatie door Bart van den Aakster met gegevens over oa. de families Van den Aakster, Honing, Schuijt, Bekker, Schaap, Kruijswijk, Roeland, Kos, Van Dijk en Leegwater.


Screenshot van website