stamboomgids

Familienamen » A

Websites 311 - 320 van 335:

Stamboom Van Asselen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-asselen

Een publicatie door Bas van Asselen met gegevens over oa. de families Van Asselen, De Jong, Overmars, Westerbos, Hogenes, Van Oostwaard, Groot, Barends, Kind en Knigge.


Screenshot van website

Stamboom Van Assenbergh, Bergen, Geritz, Spitzer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-assenbergh-bergen-geritz-spitzer

Een genealogische publicatie door Kees van Assenbergh met gegevens over onder andere de families Assenbergh, Leeuwen, Vilders, Servaas, Geritz, Zijverden, Mekel, Van Bergen en Bergen.


Screenshot van website

Stamboom Van Assendelft - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-assendelft

Een publicatie door C. v.d. Oudenhoven met gegevens over oa. de families Van Assendelft, Mulders, Van der Horst, De Jeu, Hoogwerff, Verlooij, Jans, Van Lindt, De Bije en Van de Bijl.


Screenshot van website

Stamboom Van Atteveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-atteveld

Een publicatie door Albert van Atteveld met gegevens over oa. de families Van Atteveld, Bernts, Leegstraten (Van), Hermsen, Peters, Du Saar, Hermans, Van Dreumel, Ariƫns en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Van Audenhoven - Van den Oudenhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-audenhoven

Een publicatie door C. v.d. Oudenhoven met gegevens over oa. de families Van Oudenhoven, Van Audenhoven, Van den Oudenhoven, Smulders, Schoenmakers, Van de Venne, Goijaerts, Van Mol, Corsten en Peeters.


Screenshot van website

Stamboom van de familie Amsen in Nederland - www.genealogieonline.nl/stamboom-amsen

Een publicatie door JJR Amsen met gegevens over oa. de families Amsen, Ambsen, Spaan, Jansen, Beerendonk, Hoogenboom, Vos, Walles en Walles.


Screenshot van website

Stamboom Van den Aakster - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-aakster

Een publicatie door Bart van den Aakster met gegevens over oa. de families Van den Aakster, Honing, Schuijt, Bekker, Schaap, Kruijswijk, Roeland, Kos, Van Dijk en Leegwater.


Screenshot van website

Stamboom Van den Abbeele - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-abbeele

Een genealogische publicatie door Petra van den Abbeele met gegevens over onder andere de families Gillissen, Van Paepegem, Van den Abbeele, Van Mossevelde, Baertsoen, Goossens, Van Hauwermeiren, D'Hauwer en Van den Abbeel.


Screenshot van website

Stamboom Van den Acker-Gemert - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-den-acker

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Acker, Van den Acker, Smulders, Acker), Van den Akker, Van Dooren, Verbruggen, Biemans, Beckers en Eijcken.


Screenshot van website

Stamboom Van den Aker, Van Eindhoven, Schepens en - www.genealogieonline.nl/stamboom_van_den_aker

Gegevens over oa. de families Pijnappels, Schepens, Verhoeven, Van den Aker, Van Eindhoven, Hamers, Van Eijndhoven, Van der Meijden, Vugts en Van de Ven.


Screenshot van website