stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Familienamen » A

Websites 281 - 290 van 324:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-abeelen-tilburg

Stamboom Van Abeelen Tilburg

Een genealogische publicatie door Jan van Abeelen met gegevens over onder andere de families Abeelen Van, Van Beers, Doorakkers, Van Elderen, Weijters, Gestel Van, Rijsewijck Van, Spaendonck Van en Hamers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-achterberg

Stamboom Van Achterberg

Een genealogische publicatie door Paul van Achterberg met gegevens over onder andere de families Van Achterberg, Van Kuijk, Dank, Prinse, Stal, Teeuwissen, Dalmeijer, Vos en Hollanders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-adrichem

Stamboom Van Adrichem (Rotterdam---->Enschede)

Een publicatie door Marloes van Adrichem met gegevens over oa. de families Van Adrichem, De Vries (Bredevoort), Japink, Mossel, Ruiten, ten Barge, Hekke, Vitjeroo, van Elleput en Houter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-adrichem-hodenpijl-en-smissaert

Stamboom Van Adrichem, Hodenpijl en Smissaert

Een publicatie door Christiaan met gegevens over oa. de families Hodenpijl, Van Adrichem, Van der Knijff, Smissaert, Van Gogh, Moolenaar, Klinckert, Van der Goes en Van Swieten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aken

Stamboom Van Aken

Een publicatie door Peter van Aken met gegevens over oa. de families Van Aken, Van Dongen, Vermunt, Daas, Van Loosdregt, Van Geel, Van de Swaluwe, Van der Wende, Van der Hijden en Van Ginneken.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aken-van-wijchen

Stamboom Van Aken, Van Wijchen, Jans en Kromwijk

Een publicatie door Danny van Aken met gegevens over oa. de families Van Aken, Van Wijchen, Vermunt, Kromwijk, De Groot, Groenendijk, Daas, Krijnen, Van Dueren en Bodenstaff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-akkeren-mokkink

Stamboom Van Akkeren,Mokkink

Een genealogische publicatie door Ton Tulner met gegevens over onder andere de families Tulner, Wedzinga, Althoff, Mokkink, Falhaber, De Groot, Van Dijk, Wijma en Zabakolas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alberda

Stamboom Van Alberda

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Van Alberda, Bosma, Hooghiemstra, Marinus, Popma, De Roos, Van Krugten, De Vries, Hoogstra en Van Delft.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alle

Stamboom van Alle

Een genealogische publicatie door Hubert van Steenes met gegevens over onder andere de families Van Steenis, Van Stenis, Steenis, Stenis, Van Steenes, Van den Steenhuys, Van Steennis, Steennis en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-altenburg

Stamboom Van Altenburg

Een publicatie door Dennis van Altenburg met gegevens over oa. de families Van Altenburg, Van Uden, Spoel, Ponsen, Toor, Oostveen, Faber, Van Eijk, Stasse en Muli.


Screenshot van website