stamboomgids

Familienamen » A

Websites 261 - 270 van 304:

Stamboom Van Aarsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aarsen

Een publicatie door Anne van Aarsen met gegevens over oa. de families Risseeuw, Van Aarsen, Casteleijn, Steenhart, Cornelis, Leenhouts, Aarssen, Schippers en Schippers.


Screenshot van website

Stamboom Van Abbema en Kuik - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-abbema-en-kuik

Een publicatie door Amestreeg met gegevens over oa. de families Van Abbema, Kuik, Van der Sluis, Veurman, Dijkstra, Feenstra, Tilstra, Bruins, Slomp en Lycklama à Nijeholt.


Screenshot van website

Stamboom Van Abeelen Tilburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-abeelen-tilburg

Een genealogische publicatie door Jan van Abeelen met gegevens over onder andere de families Abeelen Van, Van Beers, Doorakkers, Van Elderen, Weijters, Gestel Van, Rijsewijck Van, Spaendonck Van en Hamers.


Screenshot van website

Stamboom Van Acker-Saesen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-acker-saesen

Een publicatie door Frank Van Acker met gegevens over oa. de families Barriere, Girard, Laprade, Gareau, Ball, Boulerice, Cayer, Tremblay, Gamache en Cauchon.


Screenshot van website

Stamboom Van Adrichem (Rotterdam---->Enschede) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-adrichem

Een publicatie door Marloes van Adrichem met gegevens over oa. de families Van Adrichem, De Vries (Bredevoort), Japink, Mossel, Ruiten, ten Barge, Hekke, Vitjeroo, van Elleput en Houter.


Screenshot van website

Stamboom Van Adrichem, Hodenpijl en Smissaert - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-adrichem-hodenpijl-en-smissaert

Een publicatie door Christiaan met gegevens over oa. de families Hodenpijl, Van Adrichem, Van der Knijff, Smissaert, Van Gogh, Moolenaar, Klinckert, Van der Goes en Van Swieten.


Screenshot van website

Stamboom Van Aken - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aken

Een publicatie door Peter van Aken met gegevens over oa. de families Van Aken, Van Dongen, Vermunt, Daas, Van Loosdregt, Van Geel, Van de Swaluwe, Van der Wende, Van der Hijden en Van Ginneken.


Screenshot van website

Stamboom Van Aken, Van Wijchen, Jans en Kromwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-aken-van-wijchen

Een publicatie door Danny van Aken met gegevens over oa. de families Van Aken, Van Wijchen, Vermunt, Kromwijk, De Groot, Groenendijk, Daas, Krijnen, Van Dueren en Bodenstaff.


Screenshot van website

Stamboom Van Alberda - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alberda

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Van Alberda, Bosma, Hooghiemstra, Marinus, Popma, De Roos, Van Krugten, De Vries, Hoogstra en Van Delft.


Screenshot van website

Stamboom van Alle - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alle

Een genealogische publicatie door Hubert van Steenes met gegevens over onder andere de families Van Steenis, Van Stenis, Steenis, Stenis, Van Steenes, Van den Steenhuys, Van Steennis, Steennis en De Jong.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws