stamboomgids

Familienamen » A

Websites 291 - 300 van 331:

Stamboom Van Akkeren,Mokkink - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-akkeren-mokkink

Een genealogische publicatie door Ton Tulner met gegevens over onder andere de families Tulner, Wedzinga, Althoff, Mokkink, Falhaber, De Groot, Van Dijk, Wijma en Zabakolas.


Screenshot van website

Stamboom Van Alberda - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alberda

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Van Alberda, Bosma, Hooghiemstra, Marinus, Popma, De Roos, Van Krugten, De Vries, Hoogstra en Van Delft.


Screenshot van website

Stamboom van Alle - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alle

Een genealogische publicatie door Hubert van Steenes met gegevens over onder andere de families Van Steenis, Van Stenis, Steenis, Stenis, Van Steenes, Van den Steenhuys, Van Steennis, Steennis en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Van Altenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-altenburg

Een publicatie door Dennis van Altenburg met gegevens over oa. de families Van Altenburg, Van Uden, Spoel, Ponsen, Toor, Oostveen, Faber, Van Eijk, Stasse en Muli.


Screenshot van website

Stamboom Van Amersfoort - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-amersfoort

Een publicatie door R. van Amersfoort met gegevens over oa. de families Van Amersfoort, Schut, Van de Hel, Scholten, Boks, De Groot, Kruger, Groeneveld, Wilbrink en Beekman.


Screenshot van website

Stamboom Van Andel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-andel

Een publicatie door Andy van Andel met gegevens over oa. de families Den Dekker, Heijkoop, Hensing, Speelman, Vermunt, Van Andel, Biegstraaten, Dekker, Van Dillen en Gudde.


Screenshot van website

Stamboom Van Apeldoorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-apeldoorn

Een publicatie door P.Heres met gegevens over oa. de families Eilander, Visser, Bijsterbosch, Van Ommen, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Eikelboom en Van Apeldoorn.


Screenshot van website

Stamboom Van Ark - Haan - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ark-haan

Een genealogische publicatie door Jan van Ark met gegevens over onder andere de families Van Ark, Van Mierlo, Van der Horst, Alewijnse, Corts, Kan, Brussel, Franke en Haan.


Screenshot van website

Stamboom Van Ark - Piersma - De Boer - Preusterink et al - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-ark

Een publicatie door Jan Hendrik van Ark met gegevens over oa. de families Preusterink, Ark, Van, Piersma, Boer, De, Maatman, Lankkamp, Slijkhuis, Steenbruggen en Steenbruggen.


Screenshot van website

Stamboom Van Arkel - Van Alphen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-arkel-van-alphen

Een publicatie door MG van Arkel met gegevens over oa. de families Van Arkel, Van Hoften, Van Alphen, Schreuders, Van de Pol, Laponder, Hol, Vermeulen, Udo en De Boef.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws