stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1321 - 1330 van 1739:

www.genealogieonline.nl/stamboom-cor-de-bruijn

Stamboom Cor de Bruijn

Een genealogische publicatie door Cor de Bruijn met gegevens over onder andere de families De Bruijn, Wellens, Lavrijsen, Smolders, Van de Sande, Lemmens, Van Kuijk, Willems en Kuijpers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cora-bleecke

Stamboom Cora Bleecke

Een genealogische publicatie door Cora met gegevens over onder andere de families Bleecke, Van der Hoeven, Van Welsenis,Welzenis,Welsenes,Welzenes, Schoonmade, Kemp, Van Schie, Van den Ende{n}, Boukema en Notenboom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bliek-en-boone

Stamboom Cornelis Bliek en Johanna Maatje Boone

Een publicatie door Poulus met gegevens over oa. de families Bliek, Keur, Boone, De Nooijer, De Waard, Kraak, De Fouw, Melio, Oosterdag en Tavenier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dammis-kruik-van-den-berg

Stamboom Dammis Kruik van den Berg

Een publicatie door F, van den Idsert met gegevens over oa. de families Diepenhorst, Van den Berg, Poldervaart, Van Kesteren, De Jongh, Noordermeer, Van Lint, Verhey, Pille en Schotvanger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beer

Stamboom De Beer

Een publicatie door Has Johannes Maria de Beer met gegevens over oa. de families De Beer, Goeijens, Marijen, Nouwens, Vermee, Van Erp, Goijaerts, Veramelvoirt, Reijnen en (Sberen).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beer-genealogie-leegstra

Stamboom De Beer, Genealogie Leegstra

Een publicatie door Karin Leegstra-de Beer met gegevens over oa. de families De Beer, Mol, Hamme, De Maan, Sanders, De Wolf, Pam, Prins, Barend (Naam De Beer Aangenomen In 1811) en Koperberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-beer

Stamboom De Beer/Friesland

Een publicatie door Sylvia met gegevens over oa. de families De Beer, (De Beer), Gonggrijp, Oorthuis, De Jong, Bolhuis, Roos, Stelpstra, Vrouw De Beer en Rimmerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bel

Stamboom De Bel

Een genealogische publicatie door Leo de Bel met gegevens over onder andere de families De Bel, Minnaar, Boomsluiter, Quist, Huiskamp, Van Loon, Van Glerum, Meeuwse en Murre.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-belder-akkermans-dickmann-buts

Stamboom De Belder - Akkermans - Dickmann - Buts

Een genealogische publicatie door Willy De Belder met gegevens over onder andere de families Van TICHELT, De VERMANDOIS, Van VLAANDEREN, De BELDER, De HAINAUT, GOOSSENS, De NORMANDIE, Van GENT en De GUINES.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-best

Stamboom De Best

Een publicatie door N. de Best met gegevens over oa. de families De Best, Jans, Boumans, Clabbers, Thausch, Ebben, Hendriks, Meijers, Van der Heijdt en Loonen.


Screenshot van website