stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1321 - 1330 van 1652:

Stamboom De Bruyn(e) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyn

Een genealogische publicatie door Louis de Bruyn met gegevens over onder andere de families De Bruijn, Debruyne, De Bruyne, De Bruijne, Marchand, De Bruyn, Meersschaert, Tamp?re en Baart.


Screenshot van website

Stamboom De Bruyne - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyne

Een genealogische publicatie door Walter de Bruyne met gegevens over onder andere de families De Bruyne, Ludwig, Koring, Wozniak, Kummerhoff, Kuhnen, Van Keymeulen, De Bruijne en Drescher.


Screenshot van website

Stamboom Den Besten - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-besten

Een publicatie door J J van der Horst met gegevens over oa. de families Den Besten, Rietveld, Slob, Den Lange, Van Baaren, Klein, Hermes, Edeling, Van der Horst en Duhen.


Screenshot van website

Stamboom Den Boer en Groot - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer-en-groot

Een genealogische publicatie door Fred den Boer met gegevens over onder andere de families Groot, Den Boer, Smit, Van Driel, Ravensbergen, Griffioen, Den Hollander, Verhoef en Visser.


Screenshot van website

Stamboom Edo Bergsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-edo-bergsma

Een publicatie door Jan met gegevens over oa. de families Der Franken, Van Holland, Buma, Troje, Bergsma, Van Beieren, Van Scheltinga, Van de Ostrogoths, Of Sicambri en Van Arkel.


Screenshot van website

Stamboom Erik de Bruyn - Stekene (Belgie) - www.genealogieonline.nl/stamboom-erik-de-bruyn-stekene-belgie

Een publicatie door Erik de Bruyn met gegevens over oa. de families De Bruijn, Saman, De Witte, Van Goethem, Inghels, Zaman, Carpenter, Van Overloop, Vaerewijck en Truyman.


Screenshot van website

Stamboom Evert Bakker - www.genealogieonline.nl/stamboom-evert-bakker

Een genealogische publicatie door Evert Bakker met gegevens over onder andere de families Campagne, Bakker, De Jongh, Van der Wal, De Kock, Treffers, Verploegh, Den Dunnen en Verschoor.


Screenshot van website

Stamboom familie Baars - vanniftrik.nl/Stambomen/Niftrik/start.php

De gegevens van de familie Baars zijn door *mijzelf verzameld. Ik heb uren doorgebracht in het gemeente-archief van Amsterdam aan de Amstel. De gegevens gaan terug tot 1740. *Paula van Niftrik-Baars geb.21 mei 1936 te Amsterdam.


Screenshot van website

Stamboom Familie Baas - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-baas

Een genealogische publicatie door Klaas Baas met gegevens over onder andere de families Baas, Smit, Dieterman, Seip, Grimmius, Haentjens, Mulder, De Vries en Sportel.


Screenshot van website

Stamboom familie Bakker,van Luin, de Raadt - home.kpn.nl/bosc2274/stamboom/homepage.htm

Op mijn web site staan de stamboom van mijn vaders zijde t.w. Bakker en van Luin en van moeders zijde de Raadt en den Hartog. Aanvullingen zijn welkom.


Screenshot van website



Genealogie nieuws