stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1331 - 1340 van 1744:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-backer-uit-hoevestein

Stamboom de Backer uit Hoevestein

Een genealogische publicatie door P Snoeij met gegevens over onder andere de families De Backer, Van Eekelen, Elst, Hertogh, Dekkers, Peijnen, De Rooij, Van den Berg en Augustijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beer

Stamboom De Beer

Een publicatie door Has Johannes Maria de Beer met gegevens over oa. de families De Beer, Goeijens, Marijen, Nouwens, Vermee, Van Erp, Goijaerts, Veramelvoirt, Reijnen en (Sberen).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beer-genealogie-leegstra

Stamboom De Beer, Genealogie Leegstra

Een publicatie door Karin Leegstra-de Beer met gegevens over oa. de families De Beer, Mol, Hamme, De Maan, Sanders, De Wolf, Pam, Prins, Barend (Naam De Beer Aangenomen In 1811) en Koperberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-beer

Stamboom De Beer/Friesland

Een publicatie door Sylvia met gegevens over oa. de families De Beer, (De Beer), Gonggrijp, Oorthuis, De Jong, Bolhuis, Roos, Stelpstra, Vrouw De Beer en Rimmerts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bel

Stamboom De Bel

Een genealogische publicatie door Leo de Bel met gegevens over onder andere de families De Bel, Minnaar, Boomsluiter, Quist, Huiskamp, Van Loon, Van Glerum, Meeuwse en Murre.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-belder-akkermans-dickmann-buts

Stamboom De Belder - Akkermans - Dickmann - Buts

Een genealogische publicatie door Willy De Belder met gegevens over onder andere de families Van TICHELT, De VERMANDOIS, Van VLAANDEREN, De BELDER, De HAINAUT, GOOSSENS, De NORMANDIE, Van GENT en De GUINES.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-best

Stamboom De Best

Een publicatie door N. de Best met gegevens over oa. de families De Best, Jans, Boumans, Clabbers, Thausch, Ebben, Hendriks, Meijers, Van der Heijdt en Loonen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bever

Stamboom De Bever

Een publicatie door Jack Geldtmeijer met gegevens over oa. de families De Bever, Stam, Van Gils, Diepstraten, Hendrikx, Van Groesen, Hoeben, De Bruin, Spanjaard en Bever.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-beyer

Stamboom De Beyer

Een genealogische publicatie door Egbert de Beyer met gegevens over onder andere de families De Beyer, De Beyer van Boppard, Veraart, Debeyer, Six, Van Gemen, Mensema, Ripperda en Van Apelteren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bie

Stamboom De Bie

Een publicatie door Bartje de Bie met gegevens over oa. de families De Bie, Van Schilt, Van Maren, Gottlieb, Klaasen, Bronk, Wouts, Bergs, Goddrie en Slootmans.


Screenshot van website