stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1361 - 1370 van 1710:

Stamboom de Bruin - www.genealogieonline.nl/de-bruin-stamboom

Een publicatie door A.K.J. Waaleboer-de Bruin met gegevens over oa. de families Langendoen, Le Brun, Louwerens, Goudswaard, De Gruijter, Waalboer, Van der Velden, Le Bruin, Van der Graaf en Van Buuren.


Screenshot van website

Stamboom De Bruin - www.genealogieonline.nl/de-stamboom-de-bruin

Een publicatie door Anneke Eikelenboom met gegevens over oa. de families Van Duijn, De Bruin, Heemskerk, Van Spijk, Van Beelen, Hoogerboord, Plug, Van Pelt, Balkenende en Spitsbergen.


Screenshot van website

Stamboom de Bruin - www.genealogieonline.nl/stamboom-ms-de-bruin

Een genealogische publicatie door Michaël Samuël de Bruin met gegevens over onder andere de families Knoop, De Bruin, Fladderack, Hermans, Jansen, Schipper, Bruijnzeel, Valken en Trompert.


Screenshot van website

Stamboom De Bruin (Nootdorp/Delft/Stompwijk/Kethel) - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-bruin

Een publicatie door Henry de Bruijn met gegevens over oa. de families De Bruin, De Bruijn, Adegeest, Van der Stap, Stolk, Van Velzen, Van Eijk, Van Leeuwen, Nieuwenbroek en Van der Helm.


Screenshot van website

Stamboom De Bruyn(e) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyn

Een genealogische publicatie door Louis de Bruyn met gegevens over onder andere de families De Bruijn, Debruyne, De Bruyne, De Bruijne, Marchand, De Bruyn, Meersschaert, Tamp?re en Baart.


Screenshot van website

Stamboom De Bruyne - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyne

Een genealogische publicatie door Walter de Bruyne met gegevens over onder andere de families De Bruyne, Ludwig, Koring, Wozniak, Kummerhoff, Kuhnen, Van Keymeulen, De Bruijne en Drescher.


Screenshot van website

Stamboom Den Besten - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-besten

Een publicatie door J J van der Horst met gegevens over oa. de families Den Besten, Rietveld, Slob, Den Lange, Van Baaren, Klein, Hermes, Edeling, Van der Horst en Duhen.


Screenshot van website

Stamboom den Boer - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer

Een genealogische publicatie door Christian den Boer met gegevens over onder andere de families Den Boer, Konz, Donné, Den Boer 1823, Van Enthoven, Den Boer 1855, Den Boer 1852, Eberhardt en Mast 1890.


Screenshot van website

Stamboom Den Boer en Groot - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer-en-groot

Een genealogische publicatie door Fred den Boer met gegevens over onder andere de families Groot, Den Boer, Smit, Van Driel, Ravensbergen, Griffioen, Den Hollander, Verhoef en Visser.


Screenshot van website

Stamboom den Brok, Coolen, Wittek, Stichel - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-brok-coolen-wittek-stichelNieuw!

Een genealogische publicatie door Kim Wittek met gegevens over onder andere de families Den Brok, Coolen, Wittek, Smeets, Vos, Brock(en), Brock, Stichel en Peters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws