stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1371 - 1380 van 1794:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bie

Stamboom De Bie

Een publicatie door Bartje de Bie met gegevens over oa. de families De Bie, Van Schilt, Van Maren, Gottlieb, Klaasen, Bronk, Wouts, Bergs, Goddrie en Slootmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-de-bie-stamboom

Stamboom De Bie

Een genealogische publicatie door Helma Born met gegevens over onder andere de families De Bie, De Bie(de Bije), Van Dijk en Verhoeven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-bie-stamboom

Stamboom De Bie

Een publicatie door Eric De Bie met gegevens over oa. de families De Meyst, De Bie, Hendrickx, Heyvaert, De Meersman, De Wolf, Wille, De Coker, De Craecker en Clauwaert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-bie

Stamboom de Bie

Een publicatie door Peter de Bie met gegevens over oa. de families Jan Francis de Bie, Hansen, Thomas Leonardus Petrus de Bie, Thomas de Bie, Gertrudis Heines, Peter Renier Joosten, Geertruida de Bie, Maria van Esch en Maria van Esch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bie-uden

Stamboom De Bie Uden

Een genealogische publicatie door René de Bie met gegevens over onder andere de families De Bie, Van der Laar, Minten, Jansen, De Wit, Wolters, Van Rooij en Klein Wassink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_de-bijl

Stamboom De bijl

Een genealogische publicatie door John de Bijl met gegevens over onder andere de families Nendels, Van Zoest, De Bijl, Van den Hurk, Van Kessel, Pardoel, Van Lent, Van Eck en Van Oijen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bijl

Stamboom de Bijl

Een genealogische publicatie door John de Bijl met gegevens over onder andere de families De Bijl, Van Eck, Auwens, Sprenger, De Bijl Horstiens, Van den Hurk, Van Oijen, Van Kessel en Van den Bighelaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bisschop

Stamboom De Bisschop

Een publicatie door De Bisschop met gegevens over oa. de families De Bisschop, Van Nuffel, Van den Steen, Cooreman, Sunou, De Wolf, Schoon, Moens, Uyttersprot en Caudron.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-blois

Stamboom De Blois

Een publicatie door G.J. de Blois met gegevens over oa. de families Schipper, De Blois, Zuidgeest, Willemstein, Vink, De Bloois, Bakker, Van Blois, De Bloos en De Reus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-blouw-en-vredeveld

Stamboom De Blouw en Vredeveld

Een genealogische publicatie door Bert Keizer met gegevens over onder andere de families Vredeveld, De Blouw, De Blaauw, Oosterloo, Bults, Schipper, Drenth, Middel en De Jonge.


Screenshot van website