stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1341 - 1350 van 1682:

Stamboom De Bruin - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruin

Een publicatie door Gerard de Bruin met gegevens over oa. de families De Bruin, De Bruijn, Van der Star, Hoek, Den Hollander, Ardon, Groenhof(f), Bakker, Boender en Willemse.


Screenshot van website

Stamboom de Bruin - www.genealogieonline.nl/de-bruin-stamboom

Een publicatie door A.K.J. Waaleboer-de Bruin met gegevens over oa. de families Langendoen, Le Brun, Louwerens, Goudswaard, De Gruijter, Waalboer, Van der Velden, Le Bruin, Van der Graaf en Van Buuren.


Screenshot van website

Stamboom De Bruin - www.genealogieonline.nl/de-stamboom-de-bruin

Een publicatie door Anneke Eikelenboom met gegevens over oa. de families Van Duijn, De Bruin, Heemskerk, Van Spijk, Van Beelen, Hoogerboord, Plug, Van Pelt, Balkenende en Spitsbergen.


Screenshot van website

Stamboom De Bruin (Nootdorp/Delft/Stompwijk/Kethel) - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-bruin

Een publicatie door Henry de Bruijn met gegevens over oa. de families De Bruin, De Bruijn, Adegeest, Van der Stap, Stolk, Van Velzen, Van Eijk, Van Leeuwen, Nieuwenbroek en Van der Helm.


Screenshot van website

Stamboom De Bruyn(e) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyn

Een genealogische publicatie door Louis de Bruyn met gegevens over onder andere de families De Bruijn, Debruyne, De Bruyne, De Bruijne, Marchand, De Bruyn, Meersschaert, Tamp?re en Baart.


Screenshot van website

Stamboom De Bruyne - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-bruyne

Een genealogische publicatie door Walter de Bruyne met gegevens over onder andere de families De Bruyne, Ludwig, Koring, Wozniak, Kummerhoff, Kuhnen, Van Keymeulen, De Bruijne en Drescher.


Screenshot van website

Stamboom Den Besten - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-besten

Een publicatie door J J van der Horst met gegevens over oa. de families Den Besten, Rietveld, Slob, Den Lange, Van Baaren, Klein, Hermes, Edeling, Van der Horst en Duhen.


Screenshot van website

Stamboom Den Boer en Groot - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-boer-en-groot

Een genealogische publicatie door Fred den Boer met gegevens over onder andere de families Groot, Den Boer, Smit, Van Driel, Ravensbergen, Griffioen, Den Hollander, Verhoef en Visser.


Screenshot van website

Stamboom Edo Bergsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-edo-bergsma

Een publicatie door Jan met gegevens over oa. de families Der Franken, Van Holland, Buma, Troje, Bergsma, Van Beieren, Van Scheltinga, Van de Ostrogoths, Of Sicambri en Van Arkel.


Screenshot van website

Stamboom Erik de Bruyn - Stekene (Belgie) - www.genealogieonline.nl/stamboom-erik-de-bruyn-stekene-belgie

Een publicatie door Erik de Bruyn met gegevens over oa. de families De Bruijn, Saman, De Witte, Van Goethem, Inghels, Zaman, Carpenter, Van Overloop, Vaerewijck en Truyman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws