stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1341 - 1350 van 1776:

www.genealogieonline.nl/stamboom-bussmann

Stamboom Bussmann

Een genealogische publicatie door Jeroen Bussmann met gegevens over onder andere de families Van Dijk, De Fernex, Van Doorn, Van Veenendaal, Lubbers, Van de Scheur, Den Uijl, Van de Wetering en Hamoen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-butter-kes

Stamboom Butter-Kes

Een publicatie door A. Butter met gegevens over oa. de families Van Dalen, Van Os, Oosterbaan, Butter, Versteeg, Kes, Van Melsen, Van Osch, Van Zanten en Nel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buttgenbach-van-den-berg

Stamboom Büttgenbach ea

Een genealogische publicatie door Leo met gegevens over onder andere de families Bontekoe, Anthonie Van Den Berg, Theo Van Den Berg, Geertruij Van Den Berg, Jan Van Den Berg, Teunis Schenk, Hendrik Johannes Van Den Akker, Elisabeth Van Den Berg en Geertruida Middelkoop.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buurman

Stamboom Buurman

Een genealogische publicatie door Sander Buurman met gegevens over onder andere de families Buurman, Derix, Blaak, Roosenboom, Roos, Leijdes, Kooijman en Klootwijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buursink-een-twentse-familie

Stamboom BUURSINK - een Twentse familie

Een genealogische publicatie door John Buursink met gegevens over onder andere de families Buursink, Klein Buursink, Smalenbroek, Buersinck, Buirsinck, Smit, Nijland, Gleis en Nijhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buwalda-van-jaarsveld

Stamboom Buwalda en Van Jaarsveld

Een publicatie door HaNasi met gegevens over oa. de families Van Jaarsveld, Cnossen, De Flart, Buwalda, Bakker, Messchaert, Koopmans, Delcour, Wybes en Bosman.


Screenshot van website

www.buzepol.com

Stamboom Buzepol

Een publicatie door Jan Buzepol met gegevens over o.a. de families Buzepol, Biezepol, Visser, Van der Hoek, Harmsen en vele andere.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-buziau

Stamboom Buziau

Gegevens over oa. de families Buziau, Rond, Beumer, Van der Harst, Huijbers, Wolf, Krot, De Bellefroid, Matto en Burchell.


Screenshot van website

www.buzink.nl/StamboomBBB

Stamboom Buzink

De familie vind zijn oorsprong rond 1650 in Aalten (Gld) met Hans Boesinck. In latere jaren veranderde de naam van verschillende takken in Busink, Buzink en Buesink. en misschien nog wel meer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chris-bakker

Stamboom Chris Bakker

Een genealogische publicatie door Chris Bakker met gegevens over onder andere de families Bakker, Pierlot, Louwerse, Switser, Dumore, Jansen, Marijs, Holleman en Miechel.


Screenshot van website