stamboomgids

Familienamen » B

Websites 831 - 840 van 1682:

Stamboom Barents - www.genealogieonline.nl/stamboom-barents

Een publicatie door Tjerry Barents met gegevens over oa. de families Barents Albert, Barents Albertus, Koogje Agnietje, Van der Vegt Maria, Barents Albertus Bernadus, Metzelaar Annigje, Barents Kornelis Wilhelm, Barents Jan, Barents Johan Kornelis en Van


Screenshot van website

Stamboom Barentsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-barentsen

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families Barentsen, Dekker, Philipse, Cevaal, Jasperse, Welleman, Hendriks, De Voogd, Pleijte en Van Maarelen.


Screenshot van website

Stamboom Baris - www.genealogieonline.nl/stamboom-baris

Een publicatie door Paul Baris met gegevens over oa. de families Der Franken, Van Lotharingen, Van Luxemburg, Van Holland, Van Vlaanderen, Van Vermandois, Van Orleans, Van Frankrijk, Van Parijs en Van Saksen.


Screenshot van website

Stamboom Baris - www.genealogieonline.nl/baris-stamboom

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Baris, Verschoor, Molenaar, Stolk, Baris (ook: Barres), Boonstoppel, Groeneveld, Gerloff en Gerloff.


Screenshot van website

Stamboom Baris en Clement - www.genealogieonline.nl/stamboom-baris-en-clement

Een publicatie door Paul Baris met gegevens over oa. de families Rijswijk, Hattem, Lynden, Beaumont, Bourgondi.


Screenshot van website

Stamboom Barnhoorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-barnhoorn

Een publicatie door MMJ Meijer-Ettema met gegevens over oa. de families Barnhoorn, Dam, van, Westgeest, Balen, van, Vliet, van, 's Gravenmade, Schrama, Meijer en Meijer.


Screenshot van website

Stamboom Baron - www.genealogieonline.nl/stamboom-baron

Een publicatie door Renate Luchies met gegevens over oa. de families Baron, Luchies, Hendriks Baron, Hummel, Wiebes Baron, Hanzes Baron, Klazes Baron, Geerts Baron, Fokkema en Jans Baron.


Screenshot van website

Stamboom Bart de Boer - www.genealogieonline.nl/stamboom-bart-de-boer

Een publicatie door Bart de Boer met gegevens over oa. de families De Boer, De Gorter, Rab, Van Leeuwen, Visser, Bakker, Lipjes, Van der Lindi, Muller en Bruin.


Screenshot van website

Stamboom Bartelt - www.genealogieonline.nl/stamboom-bartelt

Een publicatie door Diederik Kampinga met gegevens over oa. de families Everts, Jelis, Bartels, Gerrits, Douwes, Kloosters en Kloosters.


Screenshot van website

Stamboom Bas - www.genealogieonline.nl/stamboom-bas

Een genealogische publicatie door Andre Bas met gegevens over onder andere de families Van Judea, Bas, Hagenaars, Van Babylon, Van Wessex, Van Assyri?, Van Bohemen, Bierman en Der Hunnen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws