stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 861 - 870 van 1794:

www.genealogieonline.nl/stamboom-bart-de-boer

Stamboom Bart de Boer

Een publicatie door Bart de Boer met gegevens over oa. de families De Boer, De Gorter, Rab, Van Leeuwen, Visser, Bakker, Lipjes, Van der Lindi, Muller en Bruin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bas

Stamboom Bas

Een genealogische publicatie door Andre Bas met gegevens over onder andere de families Van Judea, Bas, Hagenaars, Van Babylon, Van Wessex, Van Assyri?, Van Bohemen, Bierman en Der Hunnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-baselmans

Stamboom Baselmans

Een genealogische publicatie door Jesper Wilhelmus Petrus Smeijers met gegevens over onder andere de families Baselmans, Smeijers, Burgmans, Van Dingenen, Rijkers en Buijtels.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bassant

Stamboom Bassant

Een publicatie door J. Bassant met gegevens over oa. de families Bassant, Stakenburg, Simonis, Kok, Van Gijselen, Van Woesik, Zom, Roos, Van Dijk en Van Geel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bastiaanse

Stamboom Bastiaanse

Een genealogische publicatie door Joachim van Dijk met gegevens over onder andere de families Bastiaanse, Van Dijk, Augusteijn, Kieffer, Mulder, Witt, Wong en Nolet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bastiaens

Stamboom Bastiaens

Een publicatie door E. Bastiaens met gegevens over oa. de families Bastiaens, Bastiaans, Nelissen, Moors, Paulissen, Plessers, Vrancken, Stevens, Peeters en Geurts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-batavier

Stamboom Batavier

Een genealogische publicatie door Arnold Batavier met gegevens over onder andere de families Van den Berg, Van Beek, Kok, Brouwer, Van 't Klooster, Van Dijk, Hilhorst, Jansen en Jans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-baten

Stamboom Baten

Een publicatie door Gerard Baten met gegevens over oa. de families Adrianus Heijnen, Maria Baten, Cornelis De Waal, Maria Potters, Johannes Ernest, Joannes Baten, Catharina Gelten, Adriaan Ba(E)ten, Adrianus Baten en Jacobus Baten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-batenburg

Stamboom Batenburg

Een genealogische publicatie door Kees Batenburg met gegevens over onder andere de families Batenburg, Groeneweg, De Jong, Hoek, Sol, Vroomman, Oudenaarden, Op den Kelder en De Blij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-batsenegger

Stamboom Batsenegger

Een publicatie door J. Burggraaf met gegevens over oa. de families Van den Born, Den Boer, Laros, Arink, Van der Kooij, Basoski, Hamwijk, Van den Assum, Sinke en 't Hart.


Screenshot van website