stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » F

Websites 201 - 210 van 234:

www.genealogieonline.nl/stamboom-frijters-van-gorp

Stamboom Frijters en Van Gorp

Een publicatie door J. van Gorp-Frijters met gegevens over oa. de families Schapendonk, Frijters, Swrijters, Cornelis Nooijens, Geuten, Lambertus Nooijens, Maria Catharina Vermeeren, Maria Van Gestel, Jacobus Nooijens en Maria Catharina Josephina Nooijens


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fris

Stamboom Fris

Een genealogische publicatie door N. Fris met gegevens over onder andere de families Van der Vleuten, Fris, Oemen, Van der Vloeten, Rietsnijder, Van den Kerckhof, Van de Kerkhof, Van Deun en Maas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fris-paans

Stamboom Fris-Paans

Een genealogische publicatie door Henny Pantlin-Fris met gegevens over onder andere de families Paans, Brocx, Fris, Franc, Lamm, Ruis, Meijer, Van Zaane en Swaan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-frisart

Stamboom Frisart

Een genealogische publicatie door Wim Frisart met gegevens over onder andere de families Frisart, Kronenberg, Steenbergen, L? Angneaux, Kedde, Van Toorenburg, Van der Wal, Willems en Frissart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-frits

Stamboom Frits

Een publicatie door E. Hillebregt-Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Beljaards, Rijvers, Frits, Van Delft, Van der List, Broekman, Rijvers (Reijvers), Van Dijk, Frits(Z) en Sprenkhuijzen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fritz-en-verwoerd

Stamboom Fritz en Verwoerd

Een publicatie door Jan Burgers met gegevens over oa. de families Verwoerd, Fritz, Prins, Reussien, Verwoert, Burgers, Fritzen, Wien, Van Leeuwen en Oppenhuis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-froberg

Stamboom Fröberg

Een publicatie door Gerhard Arian Fröberg met gegevens over oa. de families Fröberg, Grandia, Van Hartingsveld, Van Krimpen, De Neeff, Van der Staal, Van Leeuwen, Visser, Van der Made en De Neef.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-froger

Stamboom Froger

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Froger, Onclin, Van Es, Buskermolen, Cabalt, Bas, Vermeulen Minkwit, Theijs en Voorwinde.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-frost

Stamboom Frost

Een publicatie door Henk Frost met gegevens over oa. de families Koenderink, Kwast, Frost, Ewig, Boswinkel, De Goede, Bakhuis, Beverdam, Eeftink en Janse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fruijtier

Stamboom Fruijtier

Een publicatie door Fruijtier met gegevens over oa. de families Fruijtier, Kooseman, Klipp, Van der Steen, Van Steen, Van der Steen , Schutz, Bouwhuis, Hakker en Bindervoet.


Screenshot van website